ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

SPORT: "Ο Λεβαντόβσκι θέλει Μπαρτσελόνα"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει αποφασίσει σύμφωνα με την καταλανική SPORT να κλείσει το κεφάλαιο Μπάγερν και να συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Έπειτα από οκτώ χρόνια στην Μπάγερν και δώδεκα στην Bundesliga ο κύκλος του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στη Γερμανία όπως όλα δείχνουν τελείωσε.

Παρότι οι διοικούντες τον βαυαρικό σύλλογο έχουν ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητα της ομάδας είναι η ανανέωση του Πολωνού, γνωρίζουν και οι ίδιοι τη δυσκολία του εγχειρήματος. Ο 33χρονος φορ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του κι αυτή δεν περιλαμβάνει την Μπάγερν.

Αντίθετα, οι πιθανότητες στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει από το Μόναχο είναι πάρα πολλές. Σύμφωνα μάλιστα, με την καταλανική SPORT το ενδεχόμενο ο Λεβαντόβσκι να μετακομίσει στο Καμπ Νου και την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν είναι μεγάλο.

Ο Πολωνός επιθετικός λαχταρά μια αλλαγή σκηνικού και πιστεύει ότι τώρα ήρθε η ώρα για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήθελε να το έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι περιστάσεις δεν ήταν κατάλληλες, ειδικά για να ενταχθεί σε μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ