ΑΕΚ

Sport.fakt.pl: "Ο Κριχόβιακ θέλει να φύγει από την Κράσνονταρ, δύσκολες οι διαπραγματεύσεις για την ΑΕΚ"

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ INTIME

Ο Κριχόβιακ δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κράσνονταρ, αλλά δεν θα είναι ευκολη η προσπάθεια της ΑΕΚ να τον αγοράσει, σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα Sport.fakt.pl.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έκανε μια ανάρτησή στην οποία ευχαρίστησε τους οπαδούς της ΑΕΚ για τη φιλοξενία που είχε στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι ελπίζει να συναντηθούν ξανά οι δύο πλευρές.

"Μόνο η ελληνική φιλοξενία είναι πιο όμορφη από τα ελληνικά μνημεία. Σας ευχαριστώ πολύ για τη φανταστική υποστήριξη των εκπληκτικών οπαδών και την όμορφη περίοδο που περάσαμε στην Ελλάδα. Ελπίζω να σας ξαναδώ", ανέφερε ο Πολωνός μέσος.

Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, λόγω της δυνατότητας που έδωσε η FIFA στις ομάδες να αποκτούν παίκτες από τη Ρωσία και την Ουκρανία, λόγω του πολέμου. Ο Κριχόβιακ θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ, στην οποία ανήκει, ωστόσο η Ένωση θα προσπαθήσει να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα Sport.fakt.pl, ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει στη ρωσική ομάδα και έχει πάρει την απόφασή του να φύγει. Βέβαια, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως για την Ένωση δεν θα είναι εύκολες οι διαπραγματεύσεις και δεν είναι απλό για τους κιτρινόμαυρους να αγοράσουν τον Κριχόβιακ.

Αφού τονίζεται η διάθεση της ΑΕΚ να τον κάνει δικό της, επισημαίνεται πως δεν πρόκειται να υπάρξει διευκόλυνση από την Κράσνονταρ, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους άλλους Πολωνούς που αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα. Η αλλαγή ομάδα δεν θα αποτελέσει μια εύκολη υπόθεση.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ