ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπόραρ: "Μου αρέσει να παίζω μαζί με τον Ιωαννίδη, έχουμε έξι ακόμη τελικούς"

Ο Σπόραρ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη
Ο Σπόραρ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη INTIME SPORTS

Ο Σπόραρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη στάθηκε στην ομορφιά του γκολ που σημείωσε και τόνισε πως του αρέσει να παίζει ως δίδυμο με τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σπόραρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Άρη καθώς με το υπέροχο γκολ που σημείωσε έδωσε το έναυσμα για ένα σημαντικό τρίποντο από πλευράς πράσινων.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τέρμα που σημείωσε, στο γεγονός πως του αρέσει να παίζει δίδυμο με τον Ιωαννίδη ενώ υποστήριξε πως οι πράσινοι δεν σκέφτονται ακόμη τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Σπόραρ είπε στην κάμερα της "NOVA":

"Πράγματι ήταν ένα αργό και όμορφο γκολ. Μια σημαντική νίκη, δεν θα έχουμε δεύτερες ευκαιρίες αν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε μόνο νίκες. Για το τέρμα που πέτυχα. Ήταν μια απόφαση δευτερολέπτων, ο τερματοφύλακας πιθανώς να μην το περίμενε και έκανα το σουτ".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τριφύλλι:

"Δεν ξέρω να σας πω το γιατί για το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο Άρης ήταν κυρίαρχος, είχε τη μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Έτσι πρέπει να παίζουμε όπως στο δεύτερο μέρος. Είναι μία δύσκολη έδρα, είναι δύσκολο να παίζεις εδώ. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε στην αρχή. Κρατάω τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που κρατήσαμε".

Για το σύστημα με δύο στην κορυφή και αν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό:

"Πιστεύω πως δεν έχει σημασία το σύστημα που παίζουμε, σήμερα παίξαμε 3-5-2, όχι 4-4-2. Δεν έχει σημασία. Όταν είμαστε οι δύο μπροστά έχει περισσότερη δουλειά η αντίπαλη άμυνα. Σημασία έχει να παίζουμε αυτό που κάνει τα πράγματα πιο επικίνδυνα για τον αντίπαλο. Όσον αφορά την ομάδα πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί είτε με τη μπάλα στα πόδια μας, είτε χωρίς αυτή. Μου αρέσει να παίζω με τον Φώτη Ιωαννίδη, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

Αν η νίκη επί του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίηδς" δίνει πλεονέκτημα στους πράσινους ενόψει του τελικού Κυπέλλου:

"Όχι. Το Κύπελλο είναι πολύ μακριά, πριν απ' αυτό έχουμε ένα ακόμη ματς με τον Άρη. Επίσης έχουμε έξι τελικούς πρώτα. Είναι καλό που τους νικήσαμε, είναι καλό για την ψυχολογία μας. Τώρα κοιτάμε το ματς με τη Λαμία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ