CONFERENCE LEAGUE

Σπόραρ: "Έπρεπε να είχα σκοράρει περισσότερα τέρματα"

EUROPA CONFERENCE LEAGUE /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντραζ Σπόραρ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες είχαν καλύτερη εικόνα για 60 λεπτά απέναντι στην Σλάβια, αλλά επεσήμανε πως θα έπρεπε να είχε σκοράρει στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε εκείνος και οι συμπαίκτες του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τη Σλάβια έμεινε ο Άντραζ Σπόραρ.

Ο Σλοβένος επιθετικός ότι παρά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού το τριφύλλι πρέπει να κρατήσει τα θετικά που υπάρχουν, ενώ επεσήμανε ότι και εκείνος θα έπρεπε να είχε σκοράρει στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Αρχικά μιλώντας στην Cosmote TV αναφέρθηκε στον τρόπο του αποκλεισμού: "Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Εάν είχα σκοράρει στο δεύτερο λεπτό τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα η οποία έχει παίξει πολλά ματς. Εμείς πιέσαμε, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συνεχίσαμε να πιέζουμε και μετά το γκολ. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε την ίδια εικόνα μετά το 60: "Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Βάλαμε δεύτερο επιθετικό και αυτόματα αρχίσαμε τα γεμίσματα. Δεν είναι το ποδόσφαιρο που παίζουμε και είναι κάτι που δεν δούλεψε. Σίγουρα υπήρξε κούραση. Η Σλάβια ήταν δεδομένα μια ομάδα καλή. Σίγουρα το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν καθοριστικό. Πιστεύω ότι πριν το ματς μόλις είδαμε τον κόσμο στο ξενοδοχείο το πίστεψα, όλοι το πιστέψαμε. Ήταν τρελό. Αξίζουν το χειροκρότημά μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να πανηγυρίσουμε μαζί"

Τέλος, σε ερώτηση για το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα: "Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Θα έπρεπε να είχα βάλει περισσότερα γκολ. Πρέπει να δουλέψω σκληρά. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να παίζουμε όπως στα πρώτα 60 λεπτά. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά τότε θα έχουν πολλές ομάδες προβλήματα".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ