EURO 2020

Σπινατσόλα: "Το γαλάζιο όνειρο συνεχίζεται, θα επιστρέψω σύντομα"

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του
Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO, POOL

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα έστειλε μήνυμα μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με το Βέλγιο και τόνισε πως θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Η Ιταλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro 2020, ύστερα απ' τη νίκη της με 2-1 επί του Βελγίου στην "Άλιαντς Αρένα" του Μονάχου. Νικολό Μπαρέλα και Λορέντζο Ινσίνιε με όμορφα τέρματα έδωσαν προβάδισμα στη "σκουάντρα ατζούρα", ενώ ο Ρομέλου Λουκάκου μείωσε με πέναλτι στις καθυστερήσιες του 1ου ημιχρόνου.

Πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αλλά και τραυματισμοί, με τον Λεονάρντο Σπινατσόλα να αποχωρεί με φορείο και δάκρυα και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ της Ρόμα έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα και δίνοντας έναν αισιόδοξο τόνο, προκειμένου να εμψυχώσει και τους συμπαίκτες του: "Δυστυχώς όλοι ξέρουμε τι συνέβη, αλλά το γαλάζιο όνειρό μας συνεχίζεται και με αυτή τη μεγάλη ομάδα τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω σύντομα. Είμαι σίγουρος γι' αυτό".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ