ΡΟΜΑ

Σπινατσόλα: "Ονειρευόμουν εδώ και δέκα μήνες τη στιγμή της επιστροφής μου"

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα
Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα @ 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα της Ρόμα από τη Φιορεντίνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ονειρευόταν τη στιγμή της επιστροφής του, από τον σοβαρό τραυματισμό του εδώ και 10 μήνες.

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα επέστρεψε στη δράση μετά από δέκα μήνες, στην ήττα της Ρόμα από τη Φιορεντίνα με 2-0. Ο Ιταλός διεθνής ακραίος αμυντικός είχε υποστή ρήξη αχιλλείου τένοντα στο Euro 2020 και μετά από δέκα μήνες μακράς αποθεραπείας επέστρεψε στη δράση.

Ο Σπινατσόλα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ονειρευόταν την επιστροφή του εδώ και δέκα μήνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπινατσόλα στο DAZN μετά το ματς: "Ένιωθα καλά εδώ και ένα μήνα, ήμουν χαλαρός στην προπόνηση και ανυπομονούσα να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε λεπτό είναι σημαντικό για μένα.

Τελικά σκέφτηκα, ότι η στιγμή που ονειρευόμουν εδώ και 10 μήνες είχε έρθει. Ένιωσα χαρούμενος. Η μεγαλύτερή μου χαρά να είμαι ειλικρινής είναι που γύρισα στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και να νιώσω όπως πριν. Ξέρω ότι μπορώ να είμαι καλύτερος παίκτης και θα είμαι πιο δυνατός από ότι ήμουν".

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ