ΡΟΜΑ

Σπινατσόλα: "Μουρίνιο και Μαντσίνι γνωρίζουν ότι θα επιστρέψω στις προπονήσεις τον Νοέμβριο και στα παιχνίδια τον Δεκέμβριο"

Ο Σπινατσόλα με τη φανέλα της Ιταλίας στο Euro 2020
Ο Σπινατσόλα με τη φανέλα της Ιταλίας στο Euro 2020 PHOTO CREDITS: © 2021 ANDREAS GEBERT / AP IMAGES

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα δήλωσε ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη Ρόμα τον Νοέμβριο, ενώ θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί τον Δεκέμβριο, σε συνέντευξή του στο "Sportweek" του ιταλικού Gazzetta dello Sport.

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα ήταν ο μεγάλος άτυχος για την εθνική Ιταλίας, καθώς υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στην αναμέτρηση με το Βέλγιο (02/07) για τα προημιτελικά του Euro 2020.

Η αρχική διάγνωση ανέφερε ότι θα χρειαστεί μίνιμουμ έξι μήνες για να επιστρέψει, ωστόσο ο ίδιος τόνισε, σε συνέντευξή του στο Sportsweek του Gazzetta dello Sport, ότι θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά τον Νοέμβριο, ενώ θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ζοζέ Μουρίνιο για τις υποχρεώσεις της Ρόμα, τον Δεκέμβριο. Η πλήρης συνέντευξη του Σπινατσόλα θα δημοσιευθεί αύριο (04/09).

Συγκεκριμένα ο Σπινατσόλα ανέφερε στο Sportsweek: "Ο Μουρίνιο και ο Μαντσίνι γνωρίζουν ότι θα επιστρέψω στις προπονήσεις τον Νοέμβριο και θα είμαι πίσω στα παιχνίδια τον Δεκέμβριο".

Ως προς την επιτυχία της εθνικής Ιταλίας ο Σπινατσόλα ανέφερε: "Τα ενωμένα αποδυτήρια δεν αρκετά για να κερδίσεις. Όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μπορεί να διαφωνήσουμε κάποιες φορές, αλλά αν μετά από αυτό πας σε ένα δείπνο είναι πιο όμορφο από ποτέ.

Είναι θαυμάσιο που αποτελώ τμήμα αυτής της παρέας, ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, είναι ένας από τους λόγους που κουβαλήσαμε τους Ιταλούς".

TAGS ΡΟΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ