Σπανουδάκης: “Ντελίριο παραμυθολογίας”

"Ντελίριο παραμυθολογίας", χαρακτήρισε ο Γιώργος Σπανουδάκης, τα όσα ακούγονται για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Ηρακλής
O Γιώργος Σπανουδάκης, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, δηλώνει πως τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Ηρακλής, έχουν ως αποτέλεσμα την αναστάτωση, την παραπληροφόρηση των οπαδών, ενώ ανακαλύπτει και προσπάθεια υπονόμευσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:
“Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μίας έντεχνης παραπληροφόρησης από συγκεκριμένη μερίδα του τύπου γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ηρακλής.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται αναστάτωση, αφενός μεν στον κόσμο του Ηρακλή, αφετέρου στην εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Ηρακλής, χρησιμοποιώντας ονόματα καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και τέως παραγόντων του Ηρακλή, με αποτέλεσμα η λογική της πράξης αυτής να μετατρέπεται σε ένα ντελίριο παραμυθολογίας, απ’ το οποίο σκοπίμως πλέον αποδεικνύεται ότι κύριος σκοπός του εγχειρήματός τους είναι η καταστροφολογία.
Είναι όμως σημαντικά περίεργο και πρωτόγνωρο στις κρίσιμες αυτές στιγμές που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, να γίνεται μια συνεχής προσπάθεια υπονόμευσής του.
Ενημερώνουμε τον κόσμο του Ηρακλή ότι δεν έχει επιδειχθεί ενδιαφέρον από κανέναν, ούτε έχει παρουσιαστεί επισήμως καμία απολύτως πρόταση. Μείνανε 4 αγωνιστικές και πρέπει όλος ο κόσμος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να στρέψουν την προσοχή τους στη θετική έκβαση των παιχνιδιών αυτών και στη συνέχεια την κατάλληλη στιγμή θα δοθούν για τα παραπάνω οι δέουσες εξηγήσεις.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Γεώργιος Σπανουδάκης”