ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Τηλεφώνησα στον Μελισσανίδη και μου είπε ότι θέλει να κερδίσει για να πάρει το πρωτάθλημα"

Σπανός: "Τηλεφώνησα στον Μελισσανίδη και μου είπε ότι θέλει να κερδίσει για να πάρει το πρωτάθλημα"
INTIME

Ο Γιώργος Σπανός σε δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή Total Football, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παίξει το παιχνίδι και εκείνος του απάντησε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι και να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, Total Football, στην οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και στην οποία ανέφερε ότι τον κάλεσε να παίξει το παιχνίδι και εκείνος του απάντησε ότι η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει το ματς για να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Σπανός στην εκπομπή Total Football για τη συνομιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Το είπα στους ανθρώπους της ΑΕΚ εκεί. Και στο γήπεδο τους είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Και με τον κύριο Μελισσανίδη είχα τηλεφωνική συνομιλία και του είπα έλα να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα".

Άρα δεν σας άφησε πιθανότητα να διεξαχθεί ξανά το παιχνίδι: "Ακριβώς".

Στη συνέχεια ακολούθως ανέφερε για τη συνομιλία του με τον Μελισσανίδη στο τηλέφωνο: "Ήταν μια κουβέντα που του είπα έλα να παίξουμε στο γήπεδο, γιατί ξέρω ότι σαν ΑΕΚ πρεσβεύεις κάποιες άλλες αρχές και άλλη φιλοσοφία που έχεις δείξει και στο παρελθόν. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο έχει και κανονισμούς. Τώρα να ψάχνουμε τα δοκάρια γιατί λείπει 1.5 πόντος, γιατί λείπει μισός πόντος. Πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση".

Για το τι θα κάνει ο Ατρόμητος: "Εμείς θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα και θα προσκομίσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε γι' αυτό. Νομίζω ότι πρέπει όλες οι αρμόδιες αρχές, Super League, ΕΠΟ. Το να κρίνονται τα πρωταθλήματα για τόσο αστείους λόγους είναι νούθευση του ανταγωνισμού του πρωταθλήματος".

Για τον διαιτητή και αν του είπε κάτι: "Τι να κάνει ο Μανούχος; Όλοι οι άνθρωποι τον πίεζαν. Πήρε τη μεζούρα, η εικόνα ήταν λίγο πρόχειρη τώρα. Το φύλλο αγώνας δεν έγινε γιατί μεσοσταθμικά η μια εστία ήταν κάτω 1-1.5 πόντο".

Για το τι έγινε στο σημερινό παιχνίδι και οδηγήθηκε στη μη διεξαγωγή: "Σήμερα ο διαιτητής δέχθηκε στις 17:00 το απόγευμα στα αποδυτήρια τους ανθρώπους της ΑΕΚ, γιατί κατά τη δική τους άποψη η εστία ήταν πιο κοντή από την άλλη. Πράγματι ο διαιτητής στην πρώτη επιθεώρηση που έκανε βρήκε το τέρμα το οποίο είναι προς τη φυσούνα ότι υπολοίποταν κάποιους πόντους.

Μας έδωσε ένα χρονικό περιθώριο να κάνουμε κάποιες εργασίες, ώστε να το φέρουμε στο επίπεδο που προβλέπουν οι κανονισμοί. Κάναμε κάποιες εργασίες. Μίλησα με τους γεωπόνους, δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε με κάποιο τρόπο τις εστίες ή την εστία τη συγκεκριμένη, γιατί δεν μπορούσε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μεγαλύτερο, δηλαδή να γίνει κάποια διάλυση της εστίας που να μην μπορούμε να επιδιορθώσουμε.

Προκρίθηκε να γίνει μια δουλειά, ώστε να κατεβεί το χόρτο και να είναι στις σωστές διαστάσεις. Εν συνεχεία βγήκε ο διαιτητής έκανε καινούργια επιθεώρηση. Ο διαιτητής μέτρησε σε τέσσερα σημεία την εστία. Σε δύο ήταν ακριβώς, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Σε ένα τρίτο υπήρχε απόκλιση ενός πόντου και στο άλλο απόκλιση δύο πόντων. Το παιχνίδι δεν διεξήχθη γιατί η εστία είχε μεσοσταθμικά κατά τον διαιτητή, εμείς αμφισβητούμε τις μετρήσεις του, 1-1.5 πόντο διαφορά η εστία".

Για το αν αμφισβητεί τις μετρήσεις του διαιτητή και για ποιο λόγο: "Βεβαίως πήρε μια μεζούρα. Από που προβλέπεται ότι η μεζούρα είναι το μέτρο μέτρησης μιας εστίας. Όλη η κατάσταση ήταν πρόχειρη. Νομίζω ότι το 2023 έχουν παιχτεί τόσα παιχνίδια στο Περιστέρι. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήρθε με σχέδιο να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ