ΙΩΝΙΚΟΣ

Σπανός: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, καταφέραμε να μιλήσουμε στην καρδιά των παικτών"

Ο Δημήτρης Σπανός
Ο Δημήτρης Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Σπανός σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο Ιωνικός μπορούσε το κάτι παραπάνω, ενώ τόνισε ότι κατόρθωσε να μιλήσει στην καρδιά των παικτών.

Ο Δημήτρης Σπανός ήταν ευχαριστημένος μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Νεάπολη, καθώς ο Ιωνικός πήρε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στον πρωτοπόρο. Ο τεχνικός των Νικαιωτών μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τόνισε χαρακτηριστικά ότι κατάφερε να "μιλήσει στην καρδιά τους".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός στην COSMOTE TV: Για το αν είναι ιδανικό ξεκίνημα για τον δεύτερο γύρο: "Το ιδανικό είναι νίκη, αλλά είναι σημαντικό. Ήταν κόντρα στην ομάδα που είναι πρώτη και δεν έχει χάσει. Πολύτιμος βαθμός. Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, με την ευκαιρία που χάσαμε στο τέλος. Μετά από όσα έγιναν σε έναν γύρο και στα φιλικά, μόνο συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχή που έβγαλαν και το πάθος που δείξανε".

Για το τι είπε στους παίκτες του: "Δεν είναι τι είπα εγώ, αλλά πώς θα το νιώσουν οι παίκτες. Πολλές ομιλίες, ο πρόεδρος, οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα, εγώ ο συνεργάτες μου. Το θέμα είναι να καταφέρεις να μιλήσεις στην καρδιά των παικτών και νομίζω το κατορθώσαμε για να βγάλουν το μέταλλο του Ιωνικού".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ