ΙΩΝΙΚΟΣ

Σπανός: "Μεγάλο βήμα για την ομάδα μας, έχει πολύ μέλλον"

Ο Δημήτρης Σπανός στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ
Ο Δημήτρης Σπανός στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Σπανός σε δηλώσεις του στην COSMOTE αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι η νίκη που πέτυχε ο Ιωνικός είναι ιστορική, αλλά και ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα του με γνώμονα το μέλλον.

Ο Ιωνικός σόκαρε τον ΠΑΟΚ στη Νίκαια, καθώς νίκησε με 3-2 και έκανε σημαντικό άλμα για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο προπονητής των Νικαιωτών, Δημήτρης Σπανός σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς, τόνισε ότι αυτή είναι μια ιστορική νίκη για την ομάδα του, ότι είχε μια πολύ καλή απόδοση, αλλά είχε πρόβλημα όταν η ομάδα πιέστηκε πολύ, αν και άντεξε μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός: Για το αν πανηγύρισε τη νίκη: "
Κανονικά θα έπρεπε, αλλά δεν θα το κάνω. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς αλλά και για τον κόσμο την οποία φυσικά την αφιερώνουμε σε αυτούς".

Για το αν είναι νίκη παραμονής για τον Ιωνικό: "Σίγουρα είναι μία ιστορική νίκη για εμάς. Το ξέραμε πως έχουμε μια πολύ καλή παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ και το αποδείξαμε σήμερα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα μας, η οποία δείχνει να έχει και πολύ μέλλον".

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: "Σήμερα είμασταν σε πολλά σημεία αρκετά καλοί. Τα πήγαμε εξαιρετικά σε κάποιες φάσεις γι' αυτό καταφέραμε να βάλουμε και τρία γκολ.

Σίγουρα, όμως όταν μας πίεσε ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε, γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε κάτω από πολύ μεγάλη πίεση. Πιεστήκαμε πάρα πολύ αλλά στο τέλος καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και τη νίκη".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ