ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Kοιτάξαμε στα μάτια τη Νιουκάστλ"

Σπανός: "Kοιτάξαμε στα μάτια τη Νιουκάστλ"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Ατρομήτου για την εμφάνιση τους απέναντι στη Νιουκάστλ.

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Νιουκάστλ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γιώργος Σπανός τόνισε ότι ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που του αναλογούν στην Αγγλία.

" Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όλοι θεωρούσαν ότι η Νιούκαστλ θα περάσει εύκολα, όμως εμείς δείξαμε ποιότητα και ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μεγάλους αντιπάλους. Δεχθήκαμε σε καθοριστικό σημείο το γκολ και ίσως να ήταν διαφορετικά αν κρατάγαμε το 1-0. Παρόλο που μας πόνεσε πάντως ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: " Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί φθάσαμε σε ένα σημείο να παίρνουμε καλό αποτέλεσμα και στην Ευρώπη. Πάμε στην Αγγλία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, όποιες και αν είναι αυτές".

Για τον κόσμο, υποστήριξε: " Με τέτοιον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με αυτή τη στήριξη είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ