ΝΑΠΟΛΙ

Σπαλέτι: "Ο Ινσίνιε απέδειξε για ποιο λόγο είναι ο αρχηγός της Νάπολι"

Ο Λορέντσο Ινσίνιε πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ στο Champions League
Ο Λορέντσο Ινσίνιε πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ στο Champions League @2019 KERSTIN JOENSSON/AP IMAGES

Ο Λορέντσο Ινσίνιε άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Νάπολι επί της Βενέτσια στην πρεμιέρα της Serie A και το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να τον εκθειάζει τον αρχηγό των παρτενοπέι για την παρουσία του στο παιχνίδι.

Η Νάπολι ζορίστηκε στην πρεμιερά της στο φετινό Καμπιονάτο απέναντι στην νεοφώτιστη Βενέτσια καθώς έμεινε με 10 παίκτες από το 23ο λεπτό λόγω αποβολής (απευθείας κόκκινη κάρτα) του Όσιμεν και είδε τον Ινσίνιε να αστοχεί σε πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο πήρε τη νίκη με 2-0 και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως ο Λορέντσο Ινσίνιε δεν δίστασε λίγο μετά το χαμένο πέναλτι να αναλάβει την εκτέλεση και στη δεύτερη φορά που τιμωρήθαν οι φιλοξενούμενοι με την εσχάτη των ποινών, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να δράττεται της ευκαιρίας και να εγκωμιάζει τον καπιτάνο των παρτενοπέι.

"Στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε σε χαμηλό τέμπο, ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ο αρχηγός, στο δεύτερο πέναλτι, έδειξε τι σημαίνει να φοράς ένα τόσο σημαντικό περιβραχιόνιο.

Στις πιο δύσκολες στιγμές είνα που εμφανίζεται ο αρχηγός και σου δείχνει πώς γίνεται", τόνισε ο Σπαλέτι για τον Ινσίνιε, που προς το παρόν δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2022, για να συνεχίσει ο τεχνικός των Ναπολιτάνων λέγοντας:

"Παίκτες όπως εκείνος βοηθούν εκείνους δίπλα του να ωριμάσουν και να δυναμώσουν. Με τη στάση του, οι άλλοι ακολουθούν το παράδειγμά του. Κέρδισε το δικαίωμα να φοράει το περιβραχιόνιο και πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο.

Έκανε καλά που κάλεσε τον κόσμο να συνεχίζει να μας υποστηρίζει, επειδή η παρουσία τους μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα κατά τη διάρκεια μίας δύσκολης στιγμής".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ