ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Σπαλέτι: "Μεγαλώνουμε ως ομάδα, το Γουέμπλεϊ θα δείξει τώρα τις δυνατότητές μας"

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε ματς της Ιταλίας απέναντι στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 12 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε ματς της Ιταλίας απέναντι στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 12 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της εθνικής Ιταλίας απέναντι στην Μάλτα και ξεκαθάρισε πως το ντέρμπι με την Αγγλία είναι αυτό που θα δείξει τις δυνατότητες που έχει αυτή η σκουάντρα ατζούρα που έχει στα χέρια του.

Η εθνική Ιταλίας έπρεπε να ξεπεράσει το σκάνδαλο στοιχηματισμού ορισμένων διεθνών της, εκτός από τα όποια αγωνιστικά ζητήματα και τελικά τα κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου, επικρατώντας με 4-0 της Μάλτας στο "Σαν Νίκολα" του Μπάρι για την 7η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου.

Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με την καλή εικόνα της στο χορτάρι ικανοποίησε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποιός τόνισε στις δηλώσεις του πως έχει μεγάλη προσμονή για το κρίσιμο ντέρμπι με την πρωτοπορο Αγγλία στο "Γουέμπλεϊ".

"Σε γενικές γραμμές είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Πήραμε τους τρεις πόντους που χρειαζόμασταν, αντιμετωπίζοντας το ματς με τον απαιτούμενο ζήλο και χωρίς να το υποτιμήσουμε.

Η νίκη δεν τέθηκε ποτέ ως θέμα συζήτησης. Υπάρχει μία συνεχή προσπάθεια να γνωριστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο παίζοντας μαζί", δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της σκουάντρα ατζούρα, και πρόσθεσε:

"Αυτό το γκρουπ παικτών μεγαλώνει, μπορεί να δει κάποιος ότι υπάρχει προσπάθεια για να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα με την Αγγλία μπορούμε να πάμε και να δούμε ποιές είναι οι δυνατότητές μας ως ομάδα.

Θα πρέπει να πάμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτά τα παιχνίδια είναι δοκιμές για να δούμε αν είμαστε ικανοί και αν μπορούμε να γίνουμε η Ιταλία που θέλουμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ