EUROPA LEAGUE

Σπαλέτι:"Δύσκολες οι αθηναϊκές ομάδες"

Σπαλέτι:"Δύσκολες οι αθηναϊκές ομάδες"

Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ Αλφόνσο, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα προκριθεί από τον όμιλο με ΠΑΟΚ, Μπριζ και Ντιναμό. Σπαλέτι, Χάινκες και Θερέθο κρίνον δύσκολη την κλήρωση των ομάδων τους.

Τη Ζενίτ εκπροσώπησε με δηλώσεις του, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Ρωσίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ιταλός τεχνικός, είπε για την κλήρωση της ομάδας του με την ΑΕΚ:" Κληρωθήκαμε με πολύ ιστορικές ομάδες, οι οποίες έχουν δείξει καλά στοιχεία στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και στην Ευρώπη. Όσο για τις αθηναϊκές ομάδες, συνεπώς και την ΑΕΚ, είναι πάντα δύσκολο να τις κοντράρεις ειδικά μέσα στην έδρα τους. Οι οπαδοί συμπαραστέκονται συνεχώς στους ποδοσφαιριστές".

Της Μπάγερ Λεβερκούζεν ο προπονητής, Γιουπ Χάινκες τόνισε:

" Η Ατλέντικο Μαδρίτης έχει πολλές επιθετικές λύσεις, ενώ η Ρόζενμποργκ έχει αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία και είναι στην κορυφή του νορβηγικού πρωταθλήματος. Τον Άρη τον έχω αντιμετωπίσει ήδη αρκετές φορές με την Μπάγερν Μονάχου. Είναι ένας αρκετά δύσκολος όμιλος. Είναι αυτό που ακριβώς θέλαμε. Θα είναι μια απίστευτη εμπειρία για την ομάδα και μόνο καλό θα μας κάνει αυτή η διαδικασία".

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, δήλωσε:

" Δεν θα είναι εύκολος όμιλος, αυτή η διαδικασία είναι πάντα δύσκολη και θα πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε. Η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πετύχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και στις τρεις που συμμετέχει".

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ Αλφόνσο, εξέφρασε την απόλυτα σιγουριά του ότι η ομάδα του θα περάσει τον όμιλο (ΠΑΟΚ, Βιγιαρεάλ, Μπριζ, Ντιναμό), λέγοντας:

" Ο όμιλος είναι δύσκολος, αλλά έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και θα περάσουμε σίγουρα".



TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ