CHAMPIONS LEAGUE

Σπαλέτι: "Ακόμα και ο Μαραντόνα θα ήταν υπερήφανος απόψε"

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε αγώνα της Νάπολι κόντρα στον Άγιαξ στο Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε αγώνα της Νάπολι κόντρα στον Άγιαξ στο Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπάθησε μεν να ρίξει τους τόνους μετά από τον θρίαμβο της Νάπολι με 6-1 στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ, ωστόσο δεν απέφυγε να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του κάνοντας αναφορά μέχρι και στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η κόντρα του Άγιαξ με την Νάπολι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League δημιουργούσε δυνατά αισθήματα στο φίλαθλο κοινό και το ποστάρισμα των Ολλανδών στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter όπου έφερναν δίπλα-δίπλα τους Κρόιφ και Μαραντόνα να παρακολουθούν το ματς από τον παράδεισο, είναι ενδεικτικό.

Ο αγώνας δικαιολόγησε τη φήμη του αφού γράφτηκε ιστορία, με τους παρτενοπέι να πραγματοποιούν ανατροπή και να διαλύουν με 6-1 τον Αίαντα στο σπίτι του, για να έρθει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και να μην κρύψει τη συγκίνησή του.

"Οι παίκτες μου έκαναν ένα παιχνίδι που ήταν πολύ ωραίο να το βλέπεις. Ακόμα και ο Μαραντόνα θα ήταν υπερήφανος απόψε", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στον θρύλο της Νάπολι και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, για να προσθέσει:

"Έχουμε μέχρι στιγμής κάποια σπουδαία αποτελέσματα με μεγάλες εμφανίσεις στο Champions League ενώ προσπαθήσαμε κάθε στιγμή να σκοράρουμε απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ήταν επίσης πολύ σκληροί ως αντίπαλοι, αφού έκαναν συνολικά 14 φάουλ έναντι 2 δικά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος ειλικρινά αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς γιατί αν δεν συμβεί αυτό τότε θα έχουμε πρόβλημα.

Αν κοιτάξουμε στην Serie A θα δούμε πως αν δεν είχαμε νικήσει την Κυριακή, αυτοί που είναι πίσω μας θα μας είχαν φτάσει και θα μπορούσαμε μέσα σε μία εβδομάδα να βρεθούμε 6οι ή 7οι.

Είναι ωραία τώρα και το απολαμβάνουμε αλλά από τη στιγμή που τελειώνει το ματς, πηγαίνουμε σπίτι και απλά εστιάζουμε στο επόμενο ματς. Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία Κρεμονέζε που είναι σε καλή κατάσταση και γεμάτη κίνητρα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ