ΠΑΟΚ

Σπάει τα κοντέρ ο Κλάους

Σπάει τα κοντέρ ο Κλάους
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εξελίσσεται σε δεινό "εκτελεστή", και διανύει την πλέον παραγωγική του σεζόν γράφοντας ένα αξιοπρόσεκτο σερί

Στον πιο αξιόπιστο σκόρερ του ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος την φετινή σεζόν βρίσκει τα αντίπαλα δίχτυα με σχετική ευκολία.

Μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει οκτώ γκολ (τέσσερα στην Super League και τέσσερα στο ελληνικό πρωτάθλημα), ξεπερνώντας ήδη την περσινή του επίδοση που ήταν επτά γκολ (έξι στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο) και μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του πετυχαίνει τέρμα σε τρεις συνεχόμενους αγώνες...

Ο Κλάους έχει αρχίσει να "χτίζει" σερί, αφού σκόραρε σε τρία συνεχόμενα ματς, στο εκτός έδρας με την Τότεναμ, στο, επίσης, εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα και στο εντός έδρας με τον Ατρόμητο, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Πέρσι, μόνο, είχε χριστεί σκόρερ σε δύο κολλητά ματς, το ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-0, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ