ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπάει τα κοντέρ ο Καρέλης στον Παναθηναϊκό και τραβάει το ενδιαφέρον

Σπάει τα κοντέρ ο Καρέλης στον Παναθηναϊκό και τραβάει το ενδιαφέρον
INTIME SPORTS

Τα διπλάσια τέρματα σε σχέση με πέρυσι έχει πλέον ο Νίκος Καρέλης με τον 22χρονο φορ με κάθε εμφάνιση του να ανεβάζει τις μετοχές του και το ενδιαφέρον από ξένες ομάδες να γίνεται όλο και πιο έντονο ενώ το τσεκάρισμα θα συνεχιστεί στα πλέι οφ.

Ο Νίκος Καρέλης βρήκε δίχτυα και πάλι την Κυριακή και έφτασε τα 13 τέρματα και παράλληλα στην κορυφή των πράσινων σκόρερ στο πρωτάθλημα τον Μπεργκ. Αυτό ήταν το 16ο συνολικά τέρματα του 22χρονου άσου στην φετινή σεζόν ο οποίος έχει πετύχει δυο στο Europa League και ένα στο Κύπελλο. Μάλιστα ο Καρέλης έχει τη δυνατότητα στα ματς των πλέι οφ να φτάσει τα είκοσι τέρματα και να σπάσει ένα ρεκόρ που κρατάει από τη σεζόν 2003-04 όταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε πετύχει είκοσι τέρματα για τους πράσινους σε όλες τις διοργανώσεις. Έκτοτε κανείς Έλληνας στράικερ δεν το έχει καταφέρει και ο Καρέλης βρίσκεται μόλις τέσσερα γκολ μακριά από αυτό τον στόχο.

Προς το παρών ο Καρέλης απολαμβάνει το γεγονός ότι διπλασίασε τα περσινά του τέρματα καθώς στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό είχε πετύχει 8 γκολ σε 41 ματς ενώ φέτος έχει ήδη 16 σε 44 αναμετρήσεις. Παράλληλα ο 22χρονος φορ έχοντας 18 τέρματα στο πρωτάθλημα μπήκε στην πρώτη 50άδα των σκόρερ του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα βρίσκεται στην 49η θέση στην ιστορία των πράσινων σκόρερ.

Τα κατορθώματα φυσικά του Καρέλη και το γεγονός ότι σπάει τα κοντέρ είναι λογικό να κάνουν ακόμα πιο έντονο το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ο οποίος όπως άφησε να εννοηθεί και ο Γιάννης Αναστασίου είναι προς πώληση με το κατάλληλο τίμημα. Σκάουτ ξένων ομάδων έχουν παρακολουθήσει τον Καρέλη και αναμένεται να τον παρακολουθήσουν και πάλι στα πλέι οφ, σε ακόμη πιο δυνατά παιχνίδια ενώ είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι θα έρθει πρόταση για την παραχώρηση του.

Το θέμα είναι αν αυτή θα αγγίζει τα όσα θέλουν στον Παναθηναϊκό καθώς πολύ δύσκολα το τριφύλλι θα πει ναι σε ενδεχόμενη πώληση του με ένα ποσό μικρότερο των 3 εκατ. ευρώ βλέποντας τον Καρέλη να κάνει τρομερά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Στην πρώτη 50άδα με τις περισσότερες συμμετοχές ο Ζέκα

Πλην του Καρέλη όμως και ο Ζέκα σπάει τα κοντέρ αναφορικά με τις συμμετοχές του με την πράσινη φανέλα. Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος με την παρουσία του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τις 124 παρουσίες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 50η θέση των παικτών του Παναθηναϊκού με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των πράσινων.

Παράλληλα έγινε ο πέμπτος ξένος του τριφυλλιού με τις περισσότερες συμμετοχές και πίσω από τους Βαζέχα, Βάντζικ, Ρότσα και Χένρικσεν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ