CHAMPIONS LEAGUE

Σούστερ: "Ο Ρομπίνιο μας έδωσε αυτοπεποίθηση"

Real Madrid coach Bernd Schuster, right, and Olympiakos coach Panagiotis Lemonis, center, give instructions to their players during their Champions League Group C soccer match at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Wednesday Oct. 24 2007 (AP Photo/Bernat Armangue)
Σουστερ AP

Ο Μπερντ Σούστερ αποθέωσε τον Ρομπίνιο για την εμφάνιση του στο β' ημίχρονο με τον Ολυμπιακό

“Ο Ρομπίνιο μας έδωσε αυτοπεποίθηση με μια καταπληκτική εμφάνιση. Νομίζω οτι με αυτόν παίζουμε στο επίπεδο που απαιτείται. Ξέρουμε οτι είναι παίκτης της Ρεάλ και πρέπει να έχει την σωστή μεταχείριση”.

Στην συνέχεια ο Σούστερ παραδέχθηκε οτι ήταν ρίσκο η αλλαγή του Σαλγάδο με τον Χιγκουαΐν: “Ήταν απαραίτητο να γίνει αλλαγή ο Σαλγάδο και να βάλω έναν πιο επιθετικογενή παίκτη. Είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα και έπρεπε να τους πιέσουμε. Είναι καλό όταν παίρνεις ρίσκο και κερδίζεις, καθώς αυτοί οι τρεις βαθμοί μας φέρνουν κοντά στην πρόκριση”.

Ο τεχνικός της Ρεάλ δεν δίστασε να κάνει και παράπονα προς τους παίκτες του, καθώς μετά το 3-2 είχε δώσει εντολή οι Μαδριλένοι να “παγώσουν” τον ρυθμό, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

“Μετά το 3-2 σκέφτηκα οτι έπρεπε να ρίξουμε τον ρυθμό. Είχαμε ρισκάρει αρκετά μέχρι να πάρουμε το προβάδισμα και μετά έπρεπε να σταματήσουμε, όμως δεν το κάναμε. Συνεχίσαμε να ψάχνουμε για το τέταρτο γκολ και δώσαμε την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να μας κάνει ευκαιρίες. Νομίζω οτι αυτό έγινε λόγω του ενθουσιασμού που υπήρχε στην ομάδα και την απειρία μερικών παικτών σε τέτοια παιχνίδια.



Δεν είμασταν σε καλή κατάσταση και δεν κατάφεραμε να πάρουμε μια εύκολη νίκη. Σήμερα δείξαμε την... κακή μας πλευρά. Μου αρέσει να ξεκινάμε δυνατά, σημειώσαμε ένα γρήγορο γκολ, όμως μας ισοφάρισαν γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσαν ένα γρήγορο γκολ, εμείς χάσαμε ένα πέναλτι και φαινόταν οτι η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Νομίζω οτι υπάρχουν θετικά απο αυτή την αναμέτρηση, παρά την απειρία που έδειξαν μερικοί παίκτες”.

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Σούστερ δήλωσε οτι η Λάτσιο πλέον δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και ξεκαθάρισε οτι Ρεάλ, Ολυμπιακός και Βέρντερ θα διεκδικήσουν την πρόκριση: “Είμαστε στην κορυφή του ομίλου, όμως πρέπει να πάρουμε άλλη μια νίκη για να εξασφαλιστούμε και μαθηματικά. Νομίζω οτι Βέρντερ, Ολυμπιακός και εμείς θα διεκδικήσουμε τις δυο πρώτες θέσεις”.









TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ