ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σούπερ γκολ από τον Καρέτσα με τη φανέλα της Γιονγκ Γκενκ κόντρα στην Ντέντερ

Σούπερ γκολ από τον Καρέτσα με τη φανέλα της Γιονγκ Γκενκ κόντρα στην Ντέντερ
PRINT SCREEN

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα wonderkids της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής σκηνής και την Κυριακή έδειξε ψήγματα του ταλέντου του, βρίσκοντας δίχτυα με πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ σε ματς της Γιονγκ Γκενκ απέναντι στην Ντέντερ.

Δεν έχει συμπληρώσει ούτε 16 χρόνια ζωής (αυτό θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου) ωστόσο ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει καταφέρει ήδη να κάνει το ξεπέταγμά του από πολύ μικρή ηλικία και το γεγονός πως έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ το επιβεβαιώνει περίτρανα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος με την Γιονγκ Γκενκ, τη δεύτερη δηλαδή ομάδα της Γκενκ, με τον νεαρό μέσο να τραβάει μάλιστα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή (01/10) χάρη σε μία πανέμορφη έμπνευση που είχε.

Αυτό εγινε στο πλαίσιο εκτός έδρας αγώνα με την Ντέντερ, με τον Καρέτσα να βγαίνει στην κόντρα από τα δεξιά και να φέρνει υπέροχα τη μπάλα μπροστά του κάνοντας κοντρόλ με το αριστερό, για να στείλει τη μπάλα συστημένη στο δεξί παραθυράκι της εστίας της Ντέντερ και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, σε ένα ματς που την βρήκε στο φινάλε να πανηγυρίζει την νίκη με σκορ 3-1.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ