ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Όταν πρέπει, θα μιλήσω"

Barcelona's Luis Suarez after kicking the ball during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Luis Suarez after kicking the ball during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP

Ο Λουίς Σουάρες με ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από το όνομά του τονίζοντας ότι θα μιλήσει ο ίδιος όταν χρειαστεί.

Τα άνω κάτω έχουν έρθει στην Μπαρτσελόνα αναφορικά με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, δεν είναι το ζήτημα του Αργεντίνου σταρ το μόνο ανοιχτό, αφού υπάρχει και το θέμα του Λουίς Σουάρες, τον οποίο έχει ενημερώσει ο Κούμαν ότι δεν υπολογίζει.

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει ειδήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το μέλλον του Λιονέλ Μέσι επηρεάζεται από αυτό του Σουάρες. Κάτι τέτοιο είχε δηλώσει και ο Αλεχάντρο Μπάλμπι, παλαιότερος συνεργάτης του Ουρουγουανού στράικερ.

Ο Σουάρες με ανάρτησή του τα έβαλε με εκείνους που μιλούν εκ μέρους του, τονίζοντας σε ανάρτησή του στο Instagram ότι θα μιλήσει o ίδιος όταν πρέπει: " Υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν εκ μέρους μου, που δεν έχω σχέση μαζί τους για χρόνια. Θα μιλήσω ο ίδιος, όταν πρέπει να μιλήσω".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ