ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σουάρες: "Ο Μέσι έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με πριν"

Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο κόντρα στην Μπέτις για την La Liga
Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο κόντρα στην Μπέτις για την La Liga AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER,POOL

Ο Λουίς Σουάρες υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με πριν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει με την Ατλέτικο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί να μην μοιράζονται τα ίδια αποδυτήρια, μπορεί ο ένας πλέον να βρίσκεται στη Μαδρίτη και ο άλλος στη Βαρκελώνη, αλλά ο Λουίς Σουάρες και ο Λιονέλ Μέσι εξακολουθούν να διατηρούν στενή φιλική σχέση.

Ο Ουρουγουανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS υποστήριξε ότι ο Αργεντινός έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με πριν. Ξεκαθάρισε, παράλληλα, ότι δεν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που με τη φανέλα της Ατλέτικο σκοράρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

"Είμαι πολύ καλά στην Ατλέτικο. Προσπαθώ να προσαρμοστώ σε αυτά που ζητά ο προπονητής, αισθάνομαι ότι έχω ένα ρόλο-κλειδί και μακάρι να καταφέρω να δικαιώσω τις προσδοκίες όσων με εμπιστεύτηκαν. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Εάν το πιστέψουμε, μπορούμε να καταφέρουμε πολύ σημαντικά πράγματα", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Ζοάο Φέλιξ: "Δεν με εκπλήσσει γιατί και στην Μπενφίκα είχε δείξει την κλάση του. Ακόμη και στον πρώτο χρόνο που πάντα κάποιος που έρχεται στην Ισπανία χρειάζεται προσαρμογή, έδειξε κάτι. Εάν τον βοηθήσουμε κι εμείς που παίζουμε δίπλα του, μπορεί να κάνει τη διαφορά".

Για το εάν θα πανηγύριζε γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα: "Όχι, δεν θα το έκανα από σεβασμό προς τους πρώην συμπαίκτες μου και την ομάδα που μου έδωσε τόσα. Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου τη φανέλα της Ατλέτικο, όπως έκανα και σε κάθε ομάδα που έπαιξα".

Για τον Μέσι: "Μιλάμε πολύ με τον Μέσι, αλλά όχι μόνο για ποδόσφαιρο. Μιλάμε για προσωπικά θέματα, για ό,τι συμβαίνει κάθε μέρα στον κόσμο. Εγώ τον βλέπω με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και πριν. Το απολαμβάνει. Προσπαθεί, ακόμη κι αν μερικές φορές η μπάλα δεν θέλει να μπει στα δίχτυα. Αυτό λέει πολλά".

Για το εάν θα έπειθε τον Μέσι να τον ακολουθήσει στην Ατλέτικο σε περίπτωση που ο Αργεντινός αποφάσιζε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα: "Το λέω πάντα, ο Λέο είναι ώριμος να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Πάντα θα είμαι μαζί του σε όποια απόφαση, όπου εκείνος νιώθει χαρούμενος. Εάν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, προφανώς θα μιλήσω στην ομάδα. Αλλά, είναι ο Μέσι που πρέπει να αποφασίσει πού θέλει να βρίσκεται".

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ