MLS

Σουάρες: Κοντά στο MLS και την Los Angeles FC

Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο © 2022 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Ο Λουίς Σουάρες φέρεται να είναι έτοιμος να μετακομίσει στις ΗΠΑ με την Los Angeles FC να είναι η ομάδα που κερδίζει την υπογραφή του.

Κοντά στον επόμενο σταθμό της μεγάλης καριέρας του φέρεται να βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος είναι ελεύθερος, είναι κοντά στο να μετακομίσει στο MLS.

Ο σταθμός του παρά τα αρχικά σενάρια δεν θα είναι η Inter Miami, αλλά η Los Angeles FC. Αυτό σημαίνει ότι εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα γίνει συμπαίκτης με τους Κιελίνι και Μπέιλ.

Στα 35 του χρόνια ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από πολλές χώρες ωστόσο μέχρι τώρα τόνιζε πως δεν είχε βρει αυτό που θα τον κέρδιζε.

Η ομάδα που έδειχνε να έχει το προβάδισμα ήταν η Νασιονάλ από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ωστόσο τις τελευταίες ώρες αυξήθηκαν τα σενάρια που τον έστελναν στο MLS μέχρι που προέκυψε και το όνομα της Los Angeles FC.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από δύο χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σουάρες έμεινε ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS MLS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ