ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Η φιλία μου με τον Μέσι ίσως ήταν ο λόγος που δεν με ήθελαν στην Μπαρτσελόνα"

Σουάρες και Μέσι πανηγυρίζουν γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Λιόν για το Champions League
Σουάρες και Μέσι πανηγυρίζουν γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Λιόν για το Champions League AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Λουίς Σουάρες υποστήριξε με συνέντευξή του στο "Espn" πως δεν έχει πάρει κάποια πειστική απάντηση για τα κίνητρα που ώθησαν τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να του δείξει την πόρτα της εξόδου και εξέφρασε την άποψη πως ο πραγματικός λόγος του διαζυγίου ήταν η φιλία με τον Μέσι.

Μετά από έξι χρόνια στο "Καμπ Νόου", το "Γουάντα Μετροπολιτάνο" αποτελεί εδώ και λίγο καιρό το ποδοσφαιρικό σπίτι του Λουίς Σουάρες, με τον 33χρονο Ουρουγουανό στράικερ να βλέπει την Μπαρτσελόνα να του ανοίγει την πόρτα της εξόδου και την Ατλέτικο να τον υποδέχεται με ανοιχτές αγκαλιές, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 5,5 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα, η επιλογή να χωρίσουν οι δρόμοι των Καταλανών με τον Σουάρες είχε να κάνει με το υψηλό συμβόλαιό του και στην προσπάθεια να μειωθούν τα έξοδα του συλλόγου εν μέσω κορονοϊού, με τον ίδιο να δείχνει όμως να μην έχει πειστεί για τις προθέσεις τους και να θεωρεί πως πλήρωσε το μάρμαρο που ήταν πολύ κοντά με τον Λιονέλ Μέσι.

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες συνομιλούν

"Σε αυτά που λένε οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα υπάρχουν πολλά πράγματα αντιφατικά. Εάν ήταν οικονομικό το θέμα θα προσπαθούσα να βρω μία λύση και αν ήταν αγωνιστικό το θέμα, θα είχα καταλάβει. Δεν είναι ξεκάθαρο σε μένα γιατί πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση για μένα.

Πιστεύω πως ήθελαν να με απομακρύνουν από το πλευρό του Μέσι. Ίσως τους ενόχλησε πολύ είχα καλή σχέση με τον Λέο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός στράικερ, και συνέχισε: "Ίσως δεν ήθελαν από τον Μέσι να είναι μαζί μου τόσο πολύ. Δεν μπορώ όμως να βρω ένα λόγο που αυτό το πράγμα θα διέλυε την ομάδα.

Ψάχναμε συνέχεια ο ένας τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για το καλό της ομάδας. Ίσως να ήθελα να συνεργάζεται ο Μέσι με περισσότερους συμπαίκτες. Δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο που ήθελαν να μας χωρίσουν γιατί τα πηγαίναμε καλά στο χορτάρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ