ΠΑΟΚ

Σορλέν: "Δίψα για διάκριση"

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ /18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σορλέν MOTIONTEAM

Βελτιωμένο περιμένει τον ΠΑΟΚ ο Ολιβιέ Σορλέν τη νέα σεζόν

Σε δηλώσεις του από την Ολλανδία κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ο Γάλλος δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και επισημαίνει ότι η δίψα για διάκριση είναι το κίνητρο για μια επιτυχημένη σεζόν.
" Θέλω να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ένα καλό ξεκίνημα. Δεν πρέπει να χάσουμε έδαφος γιατί οι ανταγωνιστικές ομάδες ενισχύθηκαν και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Εμείς ποντάρουμε στη δίψα για διάκριση. Και χωρίς τα πολλά λεφτά, είμαστε ικανοί να κάνουμε κάτι καλύτερο για την ομάδα.

Ήρθαν κάποια νέα παιδιά που μπορούν να προσθέσουν στοιχεία στην ομάδα. Εγώ ξέρω καλά ότι από τη στιγμή που επιλέχθηκαν από συγκεκριμένους ανθρώπους που ξέρουν μπάλα, σίγουρα είναι καλοί παίκτες. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε, να βρούμε τη χημεία που πρέπει και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο

".

Αναφορικά με την προετοιμασία ο Γάλλος τόνισε: " Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Σίγουρα θα με βοηθήσει αυτό το διάστημα της προετοιμασίας γιατί θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω χωρίς την πίεση των αγώνων. Η φιλοσοφία της προετοιμασίας που έκανα με τους προπονητές που είχα στην Γαλλία ήταν διαφορετική από αυτήν που κάνουμε εδώ. Στη Γαλλία ήταν πιο σκληρή, ίσως πιο βαρετή, αφού είχε πολύ περισσότερο τρέξιμο. Έπειτα από τόσα χρόνια στη Ρεν ζω κάτι διαφορετικό εδώ στον ΠΑΟΚ και σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρον , αφού συνεχώς έχουμε μπάλα στα πόδια μας".


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ