LA LIGA

Σορεντίνο: "Δεν επιστρέφω στην ΑΕΚ"

Σορεντίνο: "Δεν επιστρέφω στην ΑΕΚ"
Σορεντίνο

Ο Στέφανο Σορεντίνο απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής στην ΑΕΚ και μίλησε υποτιμητικά για το ελληνικό πρωτάθλημα

" Στην Ελλάδα, δεν είχα τόσο πολλή δουλειά στο τέρμα, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δεύτερης κατηγορίας σε σχέση με το ισπανικό, που είναι το καλύτερο στον κόσμο. Προτιμώ να παίζω εδώ, έστω και σε έναν μικρό σύλλογο που μάχεται για τη σωτηρία του. Δεν επιστρέφω στην ΑΕΚ"", τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της Ρεκρεατίβο Ουέλβα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ίκερ Κασίγιας, τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης:

" Πιστεύω πως οι τρεις κορυφαίοι τερματοφύλακες στον κόσμο είναι ο Κασίγιας, ο Μπουφόν και ο Τσεχ. Ίσως, όμως, ο Κασίγιας είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος. Είναι πρωταθλητής. Εκείνος έχει κατακτήσει τα πάντα κι εγώ τίποτα. Έχω πολλά να μάθω ακόμα. Είμαστε και οι δύο σημαντικοί για τις ομάδες μας, αν και αυτός παίζει σε μία ομάδα που νικά σε περισσότερα παιχνίδια από ό,τι η Ουέλβα".

Nα σημειωθεί πως η Ουέλβα έχει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Σορεντίνο ως τις 30 Απριλίου έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και αναμένεται να την ενεργοποιήσει. Πάντως, για τον Ιταλό πορτιέρο, που έχει αγωνιστεί ως βασικός και στις 25 αγωνιστικές που έχει διανύσει η Primera Division, ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες από την Ισπανία.



TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ