ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Σόου Χάλαντ και στα social media: "Δεν πίστεψαν σε μας, ο Θεός πίστεψε"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει μαζί με τον Τζακ Γκρίλις γκολ της Μάντσεστερ Σίτι σε ντέρμπι της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 2 Οκτωβρίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει μαζί με τον Τζακ Γκρίλις γκολ της Μάντσεστερ Σίτι σε ντέρμπι της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 2 Οκτωβρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έδωσε ένα μοναδικό σόου εντός γηπέδου με το χατ-τρικ του στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και το φινάλε τον βρήκε να κλέβει την παράσταση και στα social media, στέλνοντας μεταξύ άλλων "θεϊκό μήνυμα" στους επικριτές του.

Το ντέρμπι μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ για την 9η αγωνιστική της Premier League ήταν το παρθενικό για τον Έρλινγκ Χάλαντ, ωστόσο ο Νορβηγός φορ έπαιξε λες και είχε φάει με το κουτάλι τέτοια ματς και αναδείχτηκε ο πρωταγωνιστής του, πετυχαίνοντας τρία γκολ και δίνοντας δύο ασίστ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν ήταν όμως μόνο τα εξωπραγματικά ρεκόρ που πέτυχε ο 22χρονος φορ απέναντι στους "κόκκινους διαβόλους", με τον πρώην φορ της Ντόρτμουντ να κλέβει την παράσταση και στο... τρίτο μέρος του ντέρμπι της πόλης.

"Δεν τα πήγαμε και άσχημα. Βάλαμε έξι γκολ, τι μπορείς να πεις; Είναι ωραία. Πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε προς τα εμπρός, πάντα θέλουμε να είμαστε στην επίθεση.

Αυτό είναι που αγαπώ σε αυτή την ομάδα. Είναι κάτι το εκπληκτικό, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω", σχολίασε στη μεικτή ζώνη ο Νορβηγός, στις δηλώσεις που έκανε μαζί με τον Φιλ Φόντεν (σημείωσε και εκείνος χατ-τρικ στο εντυπωσιακό 6-3 στο "Έτιχαντ"), για να αναλάβει κατόπιν δράση μέσω των social media.

"Δεν πίστεψαν σε εμάς. Ο Θεός πίστεψε", έγραψε σε ανάρτησή του μέσω Instastory ο Χάλαντ, για να ανεβάσει λίγα λεπτά μετά μία φωτογραφία του από τα αποδυτήρια της Σίτι, μαζί με τον Φόντεν (αμφότεροι είχαν από μία μπάλα του ματς, λόγω των χατ-τρικ τους), και να γράψει: "Το Μάντσεστερ είναι μπλε".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ