ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σόμποσλαϊ: "Έχω τατουάζ με τον Στίβεν Τζέραρντ, για αυτό διάλεξα τη φανέλα με το Νο 8"

Σόμποσλαϊ: "Έχω τατουάζ με τον Στίβεν Τζέραρντ, για αυτό διάλεξα τη φανέλα με το Νο 8"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά για να μπει στις καρδιές των φίλων της Λίβερπουλ μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, με τον Ούγγρο να αποκαλύπτει πως επέλεξε τη φανέλα με το Νο 8 λόγω της αγάπης του προς τον Τζέραρντ.

Η φανέλα με το Νο 8 στην Λίβερπουλ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Στίβεν Τζέραρντ, με τον εμβληματικό αρχηγό των ρεντς να τη φοράει για 11 ολόκληρα χρόνια, και να αφήνει ένα τεράστιο κενό μετά από την αποχώρησή του.

Ο Ναμπί Κεϊτά "τόλμησε" να την πάρει όμως δεν αποδείχτηκε γούρικη για αυτόν αν αναλογιστεί κανείς τη φτωχή παρουσία του στην πενταετία που έμεινε στο "Άνφιλντ" και την φόρεσε, ωστόσο από τη νέα σεζόν τη συγκεκριμένη φανέλα θα τη φοράει κάποιος που έχει έντονες θύμησες από εκείνη στην παιδική του ηλικία.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, με τον 22χρονο Ούγγρο διεθνή μεσοεπιθετικό να ανακοινώνεται την Κυριακή από τους ρεντς (υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια) και να κάνει τη διαφορά με τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως λόγω Τζέραρντ πήρε τη βαριά φανέλα με το Νο 8 στην πλάτη.

"Έχω τατού με τον Στίβεν Τζέραρντ. Για αυτό πήρα τη φανέλα. Όταν ήμουν παιδί, για να είμαι ειλικρινής δεν έβλεπα πολύ ποδόσφαιρο, όμως όταν ερχόταν η ώρα του Champions League παρακολουθούσα, με τον Τζέραρντ να είναι ένας από τους καλύτερους", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σόμποσλαϊ, ο οποίος ερωτηθείς για τον Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε με νόημα:

"Όπως είχα πει και το 2020, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Έτσι όπως ενεργεί δίπλα στον αγωνιστικο χώρο, είναι σαν να παίζει! Επίσης, είναι εντυπωσιακό το τι έχει κατακτήσει με αυτό το σύλλογο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ