ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ολοκλήρωσε το μπαμ με την απόκτηση του Σόμποσλαϊ

Λίβερπουλ: Ολοκλήρωσε το μπαμ με την απόκτηση του Σόμποσλαϊ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ YOUTUBE

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι με κάθε επισημότητα ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, με τους κόκκινους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 22χρονου Ούγγρου διεθνούς μεσοεπιθετικού για τον οποίο πλήρωσαν το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ στην Λειψία.

Μετά από την απόκτηση του Αλέξις Μακάλιστερ από την Μπράιτον, η Λίβερπουλ προχώρησε στη δεύτερη δυνατή μεταγραφική της προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της, που ακούει στο όνομα του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ.

Οι κόκκινοι είχαν καταβάλλει στο τέλος Ιουνίου το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ στην Λειψία πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του και ο 22χρονος Ούγγρος διεθνής μεσοεπιθετικός πέταξε στην Αγγλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να ανακοινώνει την Κυριακή (2/7) την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια.

"Οι 3-4 τελευταίες ημέρες ήταν πραγματικά μεγάλες, δεν ήταν εύκολο. Τώρα όμως είμαι εδώ, χαρούμενος και ανυπόμονος να αρχίσω.

Η Λίβερπουλ είναι ένας πραγματικά ιστορικός σύλλογος, έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή, όλα είναι καλά. Για μένα ήταν τέλειο να κάνω το επόμενο βήμα σε έναν τέτοιο σύλλογο.

Οι οπαδοί, το γήπεδο, όλα είναι ωραία", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σόμποσλαϊ, ο οποίος αποχαιρέτησε την Bundesliga μετά από 2,5 χρόνια έχοντας γράψει 91 συμμετοχές με τη φανέλα της Λειψίας.

Σημειώνεται πως ο νεαρός Ούγγρος πήρε τη βαριά φανέλα με το Νο 8 που έχει συνδεθεί με τον ιστορικό αρχηγό των ρεντς, Στίβεν Τζέραρντ, με τους ανθρώπους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να δημοσιεύουν και ένα video όπου ο νεοφερμένος παίκτης της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ προφέρει το όνομά του για την αποφυγή λαθών: "Ντόμινικ Σόμποσλαϊ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ