ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Σόλσκιερ: "Πρότεινα στη Γιουνάιτεντ τον Χάλαντ έξι μήνες πριν αναλάβω την ομάδα, αλλά δεν με άκουσαν"

Ο Σόλσκιερ κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Σόλσκιερ κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο μετά τη βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ | 24 Οκτωβρίου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αναφέρθηκε στον Έρλινγκ Χάλαντ, τον οποίο θα μπορούσαν να είχαν αποκτήσει όταν τους τον πρότεινε, αλλά δεν τον άκουσαν.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επέστρεψε στο Μάντσεστερ για πρώτη φορά μετά από την απόλυσή του από τη Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2021 και συνάντησε περίπου 400 οπαδούς της ομάδας σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Έρλινγκ Χάλαντ, τον οποίο είχε μαζί του στη Μόλντε, ωστόσο τώρα ο συμπατριώτης του επιθετικός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ότι ο ίδιος τον πρότεινε στους κόκκινους διαβόλους σε μια οικονομική τιμή, ωστόσο δεν τον άκουσαν.

"Είχα κάποτε αυτόν τον ταλαντούχο επιθετικό που εμείς (η Γιουνάιτεντ) θα έπρεπε να έχουμε". Δεν χρειάστηκε να αναφέρει το όνομά του, καθώς όλοι κατάλαβαν για ποιον έλεγε.

"Τους κάλεσα έξι μήνες πριν μου προσφερθεί η δουλειά στη Γιουνάιτεντ και τον πρότεινε για τέσσερα εκατομμύρια λίρες. Έπρεπε να τον είχαμε τώρα, αλλά δεν με άκουσαν".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ