ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Ο Ρονάλντο θα πάρει σίγουρα χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Νιούκαστλ"

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λιντς | 14 Αυγούστου 2021
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λιντς | 14 Αυγούστου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος θα έχει χρόνο συμμετοχής το Σάββατο κόντρα στην Νιούκαστλ.

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάρει μέρος σε επίσημο αγώνα, 12 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Ολντ Τράφορντ, είναι και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό θα γίνει σίγουρα το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Νιούκαστλ (τη μοναδική μάλιστα ομάδα απέναντι στην οποία σημείωσε χατ-τρικ στην πρώτη θητεία του με τους κόκκινους διαβόλους), με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να επιβεβαιώνει πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα βρεθεί για κάποια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση του Σαββάτου (11/9, 17:00, COSMOTE SPORT 6 HD) με τις καρακάξες.

"Είναι καλός, φυσικά και έχουμε παρακολουθήσει την καριέρα του από τότε που έφυγε από εδώ, όλοι είναι χαρούμενοι που τον έχουμε πίσω, δείχνει χαρούμενος που επέστρεψε.

Έχει πολύ καλή διάθεση, δουλεύει καλά και ανυπομονούμε για το ματς του Σαββάτου. Είχε μία καλη προετοιμασία με την Γιουβέντους, έπαιξε με την εθνική ομάδα της χώρας του και είχε μία καλή εβδομάδα μαζί μας.

Θα βρεθεί σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο για κάποιο διάστημα, αυτό είναι βέβαιο", ξεκαθάρισε ο Νορβηγός, που αναφέρθηκε και στο θέμα του αριθμού της φανέλας του Ρονάλντο και την ευγενική χειρονομία του Έντινσον Καβάνι να δεχτεί να αποχωριστεί το Νο 7 και να το παραχωρήσει τιμής ένεκεν στον Πορτογάλο, που το είχε στην πρώτη θητεία του, επιλέγοντας ο ίδιος να πάρει το Νο 21.

"Είναι ένα από τα εκείνα τα πράγματα. Ο Έντινσον είναι εξαιρετικός και έπαιξε πάρα πολύ καλά την περασμένη σεζόν. Ο Κριστιάνο τηλεφωνεί στον Έντινσον και μιλούν μεταξύ τους. Δίνοντας τη φανέλα του, δείχνει το σεβασμό που έχει για τον Κριστιάνο.

Το ότι ο Κριστιάνο επικοινωνεί με τον Έντινσον, δείχνει και αυτό το σεβασμό του προς εκείνον. Είναι δύο κορυφαίοι επαγγελματίες και άνθρωποι", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ