ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόλιντ και Μπάκε υποψήφιοι για Σουηδία

Σόλιντ και Μπάκε υποψήφιοι για Σουηδία
Σόλιντ

Υποψήφιοι για τον πάγκο της εθνικής Σουηδίας φέρονται οι Τροντ Σόλιντ και Χανς Μπάκε (video)

Οι Σκανδιναβοί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απουσιάσουν από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρική γεγονός που έχει προκαλέσει τριγμούς στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της εθνικής ομάδας.
Ο σουηδικός Τύπος, θεωρεί δεδομένη την απομάκρυνση του Λαρς Λάγκερμπακ. Ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα υποψήφιων "μνηστήρων" αν και είναι νωρίς για να γίνει η παραμικρή εκτίμηση.

Ψηλά στη λίστα φιγουράρει το όνομα του Τροντ Σόλιντ, ενώ συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χανς Μπάκε! Ο Σόλιντ απάντησε διπλωματικά σε σχετική ερώτη που του έγινε από Νορβηγούς δημοσιογράφους.

" Μπορώ να καθοδηγήσω τη Σουδία. Το θέμα είναι πότε θα γίνει το τηλεφώνημα και που θα εργάζομαι. Πρόκειται για ένα "ναι" ή ένα "όχι".

Απλά είναι τα πράγματα. Στην προπονητική μου καριέρα μέχρι στιγμή έχω απορρίψει μόλις δύο προτάσεις" υπογράμμισε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού που ενδιαφέρεται και το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή της Νορβηγίας.

Παράλληλα ακούγονται τα ονόματα των Σβεν Γκόραν Έρικσον, Γιαν Γιόνσον (προπονητής το 2008 με τη νορβηγική Στάμπαεκ), Έρικ Χαμρέν (Ρόζενμποργκ) και Άγκε Χαρέιντε (πρωην ομοσπονδιακός τεχνικός της Νορβηγίας).



Σημειώνεται ότι ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Λαρς Λάγκερμπακ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2000!












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ