ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Κάκωση - διάστρεμμα δεξιάς ωμοπλάτης η διάγνωση

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το Ολυμπιακός - Άρης
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το Ολυμπιακός - Άρης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει υποστεί κάκωση-διάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και η κατάστασή του θα εκτιμάται ημέρα με την ημέρα, ενώ ο Μπρούμα τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει υποστεί κάκωση-διάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και η κατάστασή του θα εκτιμάται ημέρα με την ημέρα, όπως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ούτως ή άλλως, ενόψει της ρεβάνς με τους Ολλανδούς, ο Πέδρο Μαρτίνς ετοίμαζε για δίδυμο στα στόπερ τους Ρούμπεν Σεμέδο και Ουσεϊνού Μπα. Από εκεί και πέρα, ο Μπρούμα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν (25/02, 22:00).

Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. Συγκεκριμένα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπερτόγλιο στο 44', ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά προ του Σα, με τον Σωκράτη να προλαβαίνει προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ωστόσο, στην προσπάθεια που έκανε ο Πορτογάλος στόπερ να απομακρύνει την μπάλα, τον χτύπησε στο πηγούνι, ενώ στη συνέχεια ο Παπασταθόπουλος έπεσε άτσαλα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ώμο του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον έμπειρο Έλληνα στόπερ στον πάγκο με δεμένο τον δεξιό ώμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ