STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Άρης: Ο Σωκράτης έσωσε στη γραμμή, χτύπησε κι έγινε αλλαγή

Ολυμπιακός - Άρης: Ο Σωκράτης έσωσε στη γραμμή, χτύπησε κι έγινε αλλαγή

Ο Παπασταθόπουλος έσωσε τον Ολυμπιακό από ισοφάριση στο 44' και στην ίδια φάση τραυματίστηκε από τον Σεμέδο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει λίγα λεπτά αργότερα από τον αγωνιστικό χώρο. (VIDEO)

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" στο ματς με τον Άρη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά από μια σύγκρουση που είχε με τον Σεμέδο σε μια φάση όπου και οι δύο προσπάθησαν να σώσουν τον Ολυμπιακό από το 1-1.

Συγκεκριμένα στο 44' σε εκτέλεση φάουλ του Μπερτόγλιο ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά προ του Σα και την έστειλε προς τα δίχτυα της ομάδας του αλλά ο Παπασταθόπουλος έδιωξε με κεφαλιά την ώρα που ο Σεμέδο που έτρεξε και αυτός να γλιτώσει τον Ολυμπιακό από την ισοφάριση προσπάθησε να απομακρύνει με ψαλιδάκι αλλά χτύπησε τον Έλληνα αμυντικό στο πηγούνι και τον έριξε στο έδαφος.

Το ιατρικό τιμ μπήκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο με τον Παπασταθίπουλο να ζαλίζεται αλλά μετά τις πρώτες βοήθειες να συνεχίζει στο ματς. Όχι όμως για πολύ καθώς μετά από λίγα λεπτά έδειξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το πρώτο μέρος με δέκα παίκτες.

Κατά την αποχώρηση του ο Σωκράτης έδειξε να πονάει στη δεξιά ωμοπλάτη και θα πρέπει να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ