SERIE A

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ντραγκόβσκι στο Βερόνα - Σπέτσια, χάνει το Μουντιάλ

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ντραγκόβσκι στο Βερόνα - Σπέτσια, χάνει το Μουντιάλ
PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο αγώνας μεταξύ της Βερόνα και της Σπέτσια για την Serie A επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντραγκόβσκι στον αστράγαλο, με τον Πολωνό κίπερ των φιλοξενουμένων να αποχωρεί δακρυσμένος και να χάνει το επικείμενο Μουντιάλ.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, το όνειρο της συμμετοχής σε αυτό έσβησε για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, με τον κίπερ της Σπέτσια να τραυματίζεται σοβαρά σε σύγκρουσή με τον Κέβιν Λαζάνια, κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων και να αποχωρεί δακρυσμένος, πάνω σε φορείο.

Η φάση αυτή έλαβε χώρα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον 25χρονο Πολωνό τερματοφύλακα να τραυματίζεται στον αστράγαλο και τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως χάνει σίγουρα το Μουντιάλ του Κατάρ, όπου ήταν μέσα στους 26 παίκτες που είχαν επιλεγεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του.

"Δύναμη Ντράγκο, είμαστε όλοι μαζί σου", ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με τη σοβαρότητα το τραυματισμού του να σοκάρει άπαντες στο γήπεδο και το κοινό του "Μπεντεγκόντι" να τον χειροκροτεί κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ