ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σοκ με Φορμίκα: Κάταγμα στον αυχένα!

Σοκ με Φορμίκα: Κάταγμα στον αυχένα!
Φορμίκα INTIME SPORTS

Ο Λαουτάρο Φορμίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε πολύ σοβαρά στον αυχένα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!

Ο Αργεντινός άσος του Αστέρα Τρίπολης ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας σε αρκετά παιχνίδια, αγωνιζόμενος σε αρκετές θέσεις.

Η τύχη ωστόσο έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον ποδοσφαιριστή των Αρκάδων καθώς υπέστη κάταγμα στον αυχένα με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Ο Φορμίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ναυπλίου και στη συνέχεια σε αυτό της Τρίπολης για μια σειρά από εξετάσεις ενώ σήμερα θα γίνει εκ νέου ιατρικός έλεγχος στον ποδοσφαιριστή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πρέπει να φορά ειδικά διαμορφωμένο κολάρο για τους επόμενους δυο μήνες και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε νέες εξονυχιστικές εξετάσεις για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Το καλό στην όλη περίπτωση είναι πως δεν πειράχθηκε κάποιο νεύρο, κάτι που θα μπορούσε να τον αφήσει ακόμα και παράλυτο!

Ο Φορμίκα θα μείνει εκτός δράσης σίγουρα μέχρι το Σεπτέμβριο και έπειτα, ανάλογα με την πορεία του τραύματος, θα παρθεί απόφαση για την καριέρα του.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ