ΙΤΑΛΙΑ

Σμόλινγκ για την ληστεία σπίτι του: "Ευτυχώς η οικογένειά μου είναι καλά"

Ο Σμόλινγκ πανηγυρίζει μαζί με τον Μαντσίνι σει αγώνα της Ρόμα με την Μπρέσια για την Serie A
Ο Σμόλινγκ πανηγυρίζει μαζί με τον Μαντσίνι σει αγώνα της Ρόμα με την Μπρέσια για την Serie A AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Κρις Σμόλινγκ μίλησε για την ληστεία στο σπίτι του την στιγμή που ο ίδιος, η γυναίκα του και το παιδί τους ήταν μέσα. Ευτυχώς, κανείς τους δεν έπαθε το παραμικρό, αλλά έζησαν εφιαλτικές στιγμές.

Νύχτα τρόμου έζησαν ο στόπερ της Ρόμα, Κρις Σμόλινγκ, η σύζυγός του και η το παιδί τους ηλικία δύο ετών. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/04), τρεις ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι τους, φορώντας κουκούλες. Αμέσως πήγαν στο σημείο που ήταν η οικογένεια και υπό την απειλή όπλου ανάγκασαν τον Σμόλινγκ να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Εκείνος το άνοιξε και οι ληστές πήραν ότι υπήρχε μέσα. Ευτυχώς δεν έπαθαν κάτι, αλλά φυσιολογικά ήταν σε κατάσταση σοκ. Οι ληστές πήραν τρία ρολόγια Rolex, κοσμήματα και περίπου 300 ευρώ σε μετρητά, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA και την εφημερίδα Corriere dello Sport.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις καλές ευχές και την υποστήριξή σας. Η οικογένειά μου, αν και πολύ σοκαρισμένη, ευτυχώς είναι καλά, δεν τραυματίστηκε", είπε ο Σμόλινγκ και ελπίζει οι διαρρήκτες να "μπορούν να βρουν έναν πιο ουσιαστικό τρόπο για να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς να προκαλέσουν τέτοια ζημιά και δυσφορία σε άλλους".

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ