ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σμιντ: "Στον Ολυμπιακό πανηγύρισαν σαν να είχαν κατακτήσει το Europa League"

EUROPA LEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÁÉÍÔ×ÏÖÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο τεχνικός της PSV, Ρότζερ Σμιντ, στο παιχνίδι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του έκανε πολλά λάθη κόντρα στον Ολυμπιακό ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόκρισης στους "16" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 κόντρα στην Αϊντχόφεν και είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο κόουτς των Ολλανδών έχει διαφορετική άποψη. Σε δηλώσεις που έκανε ο Ρότζερ Σμιντ τόνισε ότι η ομάδα του έκανε πολλά λάθη κόντρα στον Ολυμπιακό ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόκρισης στους "16" του Europa League.

Αρχικά ο Ρότζερ Σμιντ τόνισε: "Κάναμε πάρα πολλά λάθη και ο αντίπαλος ήταν πολύ αποτελεσματικός. Το έχουμε ξαναδεί αυτό, για παράδειγμα στα παιχνίδια με Φέγενορντ και Ντεν Χάαγκ. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα. Πρόκειται για λεπτομέρειες, αλλά οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξω στους παίκτες τα λάθη που μας σκοτώνουν και να καθοδηγήσω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Πρέπει επίσης να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Παίζοντας με αυτό το πρόγραμμα, με μια νέα ομάδα και με τόσους τραυματισμούς, αυτό είναι δύσκολο".

Για την κριτική που του ασκείται τόνισε: "Κατανοώ, αλλά είμαι εδώ για να φτιάξω κάτι. Δεν θέλω να επαινέσω τον εαυτό μου, αλλά είμαστε ακόμα στο Europa League. Χάσαμε από τον Άγιαξ στο Κύπελλο, από έναν καλό αντίπαλο. Είμαστε επίσης δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Αυτό που κάνουμε είναι καλό. Αλλά όχι τέλειο. Και υπάρχει πάντα πίεση".

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: "Στον Ολυμπιακό πανηγύρισαν τη νίκη εναντίον μας σαν να είχαν κατακτήσει το Europa League. Θα δούμε την Πέμπτη. Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα γρήγορο προβάδισμα, θα δούμε τι θα συμβεί"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ