ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σμιντ για Τσικίνιο: "Δεν είμαι χαρούμενος για την αποχώρησή του, ήταν πολύ καλός πέρυσι"

Ο Ρότζερ Σμιντ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπριτζ
Ο Ρότζερ Σμιντ στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπριτζ © 2023 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Ρότζερ Σμιντ ρωτήθηκε μετά το ματς με την Μποαβίστα για τον Τσικίνιο που συνεχίζει στον Ολυμπιακό, αλλά και τους Γκονσάλο Γκέδες και Νταβίντ Τζούρασεκ, λέγοντας ότι δεν είναι χαρούμενος που αποχωρεί κανένας από τους τρεις.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Μπενφίκα για να κάνει δικό του τον Τσικίνιο από τον Ιανουάριο, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να είναι ήδη στη χώρα μας για να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Ο προπονητής των Λουζιτανών, Ρότζερ Σμιντ, ρωτήθηκε μετά το ματς με την Μποαβίστα για την αποχώρηση του Τσικίνιο αλλά και για τους Γκονσάλο Γκέδες και Νταβίντ Τζούρασεκ που επίσης έφυγαν για τη Βιγιαρεάλ και τη Χόφενχαϊμ αντίστοιχα, λέγοντας ότι δεν χαίρεται που φεύγουν, ενώ για τον (προσεχώς) παίκτη των ερυθρολεύκων τόνισε ότι πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν.

Ο Ρότζερ Σμιντ ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Τσικίνιο και τους παίκτες που αποχώρησαν: "Είναι διαφορετικές καταστάσεις. Όταν οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι, όταν δεν παίζουν πολύ, θέλουν να φύγουν και στο σύνολό μας είναι κάτι που το επιτρέπουμε.

Δεν είμαι χαρούμενος για τις αποχωρήσεις τους, γιατί μου άρεσαν. Ο Τσικίνιο ήταν πολύ καλός πέρυσι, ήταν φανταστικός στο δεύτερο μέρος. Ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σμιντ για τον Τσικίνιο και τους άλλους δύο παίκτες που αποχώρησαν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ