ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σλοτ: "Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος για τη συμφωνία των δύο ομάδων"

Feyenoord's head coach Arne Slot gestures during the Champions League, Group E soccer match between Feyenoord and Lazio, at the Feyenoord stadium, in Rotterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 25, 2023. (AP Photo/Patrick Post)
Ο Άρνε Σλοτ @ 2023 PATRICK POST / AP IMAGES

Ο Άρνε Σλοτ σε δηλώσεις του στην Ολλανδία παραδέχθηκε δημόσια ότι θέλει να αναλάβει τη Λίβερπουλ και να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ ξεχώρισε τον Άρνε Σλοτ για αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Φέγιενορντ για να σπάσει το συμβόλαιο του Ολλανδού τεχνικού με την ομάδα του Ρότερνταμ.

Ο Άρνε Σλοτ μιλώντας στο ολλανδικό ESPN παραδέχθηκε δημόσια ότι θέλει να αναλάβει τους "reds". Παράλληλα τόνισε ότι οι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις και εξέφρασε την ελπίδα του να επιτευχθεί συμφωνία.

"Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σλοτ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ