ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Σλοτ ο εκλεκτός, για διάδοχος του Κλοπ στους ρεντς

Λίβερπουλ: Σλοτ ο εκλεκτός, για διάδοχος του Κλοπ στους ρεντς

Η Λίβερπουλ αναζητεί εδώ και μήνες τον ιδανικό προπονητή για να διαδεχτεί τον Γιούργκεν Κλοπ, που αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν, με τον Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο των ρεντς.

Η Λίβερπουλ κυνηγάει με πάθος τον τίτλο της φετινής Premier League στις τελευταίες αγωνιστικές, για να αποχαιρετήσει ιδανικά τον Γιούργκεν Κλοπ που αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν, την ίδια ώρα ωστόσο η διοίκηση των ρεντς "τρέχει" για να είναι έτοιμη για την επόμενη ημέρα.

Αυτή φυσικά αφορά τον άνθρωπο που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Γερμανού στον πάγκο, με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρουν πως ο προπονητής που ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του και είναι τώρα στην κορυφή της λίστας των ρεντς για να αναλάβει τα ηνία είναι ο Άρνε Σλοτ.

Ο 45χρονος Ολλανδός είναι από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στη χώρα του τα τελευταία χρόνια, με τη δουλειά του να φαίνεται αρχικά στην Άλκμααρ τη σεζόν 2019-20 όταν αμφισβήτησε στα ίσα την ανωτερότητα του Άγιαξ (ήρθε δεύτερη στη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με τον Αίαντα) και τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Φέγενορντ.

Πέρυσι οδήγησε την ομάδα του Ρότερνταμ στην κορυφή της Eredivisie και στον πρώτο της τίτλο πρωταθλήτριας μετά από έξι χρόνια και φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας, με την εφημερίδα "Times" να υπογραμμίζει ότι "η ικανότητά του να βελτιώνει παίκτες και το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου είναι αρετές που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους ανθρώπους των ρεντς".

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει μεν έντονο ενδιαφέρον για τον Άρνε Σλοτ αλλά σε καμία περίπτωση συμφωνία, με την Λίβερπουλ να συζητάει και με άλλους υποψηφίους και την κατάσταση να δείχνει αρκετά μπλεγμένη λόγω της παρόμοιας θέσης στην οποία βρίσκονται και οι Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Μίλαν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ