ΣΚΩΤΙΑ

Σκωτία: Πρωταθλήτρια η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ πανηγυρίζει νίκη της Ρέιντζερς επί της Γαλατάσαραϊ σε ματς του Europa League
Ο Στίβεν Τζέραρντ πανηγυρίζει νίκη της Ρέιντζερς επί της Γαλατάσαραϊ σε ματς του Europa League Ⓒ 2020 IAN MACNICOL/ASSOCIATED PRESS

Η Σέλτικ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ και επέτρεψε στην Ρέιντζερς να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα Σκωτίας, πρώτο μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και 55ο συνολικά στην ιστορία της.

Τα χρόνια της αναμονής για την Ρέιντζερς για την επιστροφή της στην κορυφή ανήκουν στο παρελθόν. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είναι από το μεσημέρι της Κυριακής (7/3) η νέα πρωταθλήτρια Σκωτίας, με τους "διαμαρτυρόμενους" να κατακτούν μαθηματικά τον τίτλο από τη στιγμή που η Σέλτικ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ και δεν προλαβαίνει να τους πιάσει στις έξι αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε (στους 20 βαθμούς η διαφορά των δύο συλλόγων).

Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος πρωταθλήτριας μετά από 10 χρόνια για την Ρέιντζερς, που στο μεσοδιάστημα υποβιβάστηκε στην τέταρτη κατηγορία λόγω χρεών και είδε την αιώνια αντίπαλό της, Σέλτικ, να κατακτάει τον τίτλο για εννέα διαδοχικές σεζόν, με τους "τζερς" να μετρούν πλέον τα 55 πρωταθλήματα έναντι 51 των "κελτών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2020 Ian MacNicol/Associated Press

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ