ΑΡΗΣ

Σκόρδας:"Σταματήστε την υστερία"

Σκόρδας:"Σταματήστε την υστερία"
κοκε

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Σκόρδας. Κόκε:"Δεν μένω στην ομάδα αν παραμείνει και ο Λάμπρος Σκόρδας"

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Λάμπρος Σκόρδας με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της Λέσχης Φίλων του Άρη, όπως και για τις φημολογίες γύρο από την παρούσα διοίκηση.
"Επειδή καθημερινά από ραδιοφωνικές εκπομπές, στο πλαίσιο της λειτουργίας τους ως γραφείων τύπου αντιπολιτευόμενων σε μένα υποψηφίων για το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, συνεχίζεται η προσπάθεια παραπλάνησης των μελών της Λέσχης Φίλων του Άρη, θέλω να δηλώσω τα εξής και να γίνουν κατανοητά και αποδεκτά από όλους:

1. Πρέπει να σταματήσει άμεσα η υστερία και η εκφορά καφενειακού λόγου.

2. Παρόλο που το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Φίλων του Άρη, εξωθεσμικά παρακινούμενο, αποφάσισε αντικαταστατικά να προχωρήσει σε γενική συνέλευση με θέμα εκλογές στην ΠΑΕ Άρης, επαναλαμβάνω τη χτεσινή μου δήλωση ότι θα συμμετάσχω σε όλες τις διαδικασίες με σκοπό αυτές να έχουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αποτέλεσμα.

3. Η ΠΑΕ Άρης όμως, πρέπει να έχει διοικητική συνέχεια, ανεξάρτητα από τη βούληση κάποιων να την διαταράξουν και να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα για να αισθανθούν δικαιωμένοι .

Γιʼ αυτόν τον λόγο, δηλώνω επιπλέον κατηγορηματικά ότι το πρωί της 18ης Μαΐου, αν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αρνητικό για μένα, σεβόμενος την συνεισφορά μου στην δημιουργία της Λέσχης Φίλων του ΑΡΗ, θα παραιτηθώ από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης από το υπάρχον, νόμιμα εκλεγμένο, διοικητικό συμβούλιο.

Στη συνέχεια θα εκλεγεί από το διοικητικό συμβούλιο ως νέος πρόεδρος ο νικητής των εκλογών, ο οποίος και θα προκηρύξει τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης στην οποία θα εκλεγεί, το συμβούλιο το οποίο επικράτησε στις εκλογές της Λέσχης Φίλων του Άρη.

Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλιστεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της ΠΑΕ Αρης, αντίθετα στη στάση αυτών, που ανεύθυνα και αναίσχυντα προσπαθούν όλο αυτό το διάστημα να διαταράξουν την ΠΑΕ. Θα γίνει έτσι και σεβαστή η ετυμηγορία της Λέσχης Φίλων του Άρη.

Αλλο να είσαι ικανός να διοικήσεις μία ΠΑΕ όπως ο ΑΡΗΣ και άλλο να κραυγάζεις ανεύθυνα.















Κόκε:"Δεν μένω στην ομάδα αν μείνει και ο Σκόρδας"

Στην αρχική του τοποθέτηση στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 και στην εκπομπή του SUPER 3 ο Ισπανός επιθετικός και αρχηγός του Άρη τόνισε: " Σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο, μου ανέφερε ότι εξαιτίας του πρόωρου αποκλεισμού από το Κύπελλο UEFA και το ότι ο Άρης δεν πραγματοποίησε τους φετινούς του στόχους, είναι πολύ δύσκολο να καλύψει το συμβόλαιό μου, τόσο για τη σεζόν που τελείωσε, όσο και για τις επόμενες. Μου ανέφερε… 50 φορές ότι κερδίζω πολλά χρήματα και δεν μπορεί να μου τα καλύψει".

Ο 26χρονος επιθετικός, μπαίνοντας σε λεπτομέρειες, ανέφερε: "Ο κ. Σκόρδας μου διεμήνυσε ότι αν δεν είμαι ευχαριστημένος, μπορώ να ψάξω ομάδα για να φύγω. Εγώ, όμως, είμαι ευχαριστημένος στον Αρη και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτομαι την αποχώρηση. Έχω τη διάθεση να κάνω υπομονή, αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι τίμιοι και ξεκάθαροι απέναντί μου. Όλη τη χρονιά ήταν κοντά σε όλους τους παίκτες ο Γιάννης Κόντης, προσπαθούσε να μας ηρεμήσει και να λύσει τα όποια προβλήματα. Προσωπικά, με τον κ. Σκόρδα πρόεδρο, δεν μπορώ να παραμείνω στον Άρη".

Για τα πρόστιμα που κλήθηκε να πληρώσει, σημείωσε: " Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μου επιβλήθηκαν κάποια πρόστιμα από τη διοίκηση της ομάδας, τα οποία δεν έχω ακόμα πληρώσει. Διεμήνυσα στον πρόεδρο πως από τη στιγμή που υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπό μου από την ομάδα, δεν μπορώ να πληρώσω αυτά τα πρόστιμα. Μάλιστα, ανάμεσα στα χρωστούμενα είναι και το πριμ της περσινής εξόδου στο UEFA, το οποίο μπορεί να μην περιλαμβάνεται στα συμβόλαια, όμως ο λόγος ενός προέδρου αξίζει περισσότερα από ένα συμβόλαιο".

Ο Κόκε αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Ρονάλντο και Αουρέλιο λέγοντας ότι: "Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται, επειδή έχω διαφορετική γνώμη από τον πρόεδρο και δεν φοβάμαι να την εκφράσω. Το ίδιο συνέβη με τις περιπτώσεις του Ρονάλντο και του Μάρκο Αουρέλιο, που θεωρήθηκαν “ξένα σώματα” στην ομάδα. Ο κ. Σκόρδας δεν έχει την ίδια συμπεριφορά με τα προηγούμενα χρόνια. Η δύναμη αλλάζει τον κόσμο…".

Για την αλλαγή προπονητή και το όφελος που είχε η ομάδα υπογράμμισε: " Η συμπεριφορά της ομάδας άλλαξε με τον ερχομό του κ. Μαζίνιο. Αποκτήσαμε όρεξη για ποδόσφαιρο. Παίκτες όπως ο Πρίττας και ο Βανγκέλι, που ήταν παραγκωνισμένοι, έδειξαν την αξία τους στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκαν με τον νέο τεχνικό".

Οι διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ έχουν «αγγίξει» και το αγωνιστικό τμήμα με τον αρχηγό του Άρη να επισημαίνει: " Γνωρίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος του διοικητικού συμβουλίου διαφωνεί με τον πρόεδρο. Εγώ από την πλευρά μου δεν θέλω να ψάξω για κάτι άλλο και επιθυμώ να παραμείνω στην ομάδα, σεβόμενος απεριόριστα την αγάπη του κόσμου. Για αυτό και θα κάνω υπομονή ορισμένες μέρες και θα περιμένω".














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ