ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Σκολάρι: "Με τρεις επιθετικούς κόντρα στην Ιταλία"

Σκολάρι: "Με τρεις επιθετικούς κόντρα στην Ιταλία"

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει τους Χουλκ, Φρεντ και Νεϊμάρ στο φιλικό με την Ιταλία και παραδέχτηκε πως η Βραζιλία έχει μείνει πίσω όσον αφορά στην ανανέωση του δυναμικού της.

Ένα 24ωρο πριν τη διεθνή φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν δίστασε να ανοίξει τα χαρτιά του, ανακοινώνοντας στους εκπροσώπους του Τύπου την 11άδα που προτίθεται να παρατάξει κόντρα στους "ατζούρι".

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του "Φελιπάο", το σύστημα θα είναι 4-3-3, με την πεντάκις πρωταθλήτρια κόσμου να κατεβαίνει με τους: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Ντάντε (ή Τιάγκο Σίλβα), Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς, Ερνάνες, Όσκαρ, Χουλκ, Φρεντ και Νεϊμάρ.

Από αυτό το αρχικό σχήμα απουσιάζει ο Κακά, με τον έμπειρο τεχνικό να επισημαίνει πως θα καθήσει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο Σκολάρι έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής Ιταλίας: "Οι ατζούρι είναι πιο μπροστά από εμάς στο κομμάτι της ανανέωσης. Η δικιά μου ομάδα είναι μαζί εδώ και δύο παιχνίδια, η Ιταλία του Πραντέλι είναι δευτεραθλήτρια Ευρώπης.

Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί ενόψει του Συνομοσπονδιών. Θα πρέπει να επαναφέρω τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα.

Οι φίλαθλοι είναι στενοχωρημένοι από τη δύσκολη στιγμή που περνάει το ποδόσφαιρό μας. Δεν ήξερα ότι έχουμε πέσει τόσο χαμηλά (18οι) στην παγκόσμια κατάταξη", δήλωσε σχετικά.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ