ΑΕΚ

Σκόκο: "Μην επαναπαυτούμε"

Σκόκο: "Μην επαναπαυτούμε"
INTIME SPORTS

Ο Νάτσο Σκόκο ήταν σίγουρα ο πρωταγωνιστής στο 0-4 επί του Άρη, με τα δύο γκολ που πέτυχε. Ο Αργεντινός χαρακτήρισε πολύ όμορφο το πρώτο του γκολ, για το οποίο τόνισε πως έφερε ηρεμία στην ομάδα.

Επιπλέον, μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια και επεσήμανε πως η Ένωση δεν θα πρέπει να επαναπαυθεί.

" Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν όταν μπήκε, να έφερνε ηρεμία στην ομάδα. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση όλοι οι παίκτες. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλες οι γραμμές έπαιξαν πολύ καλά. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σερί δύσκολων παιχνιδιών και ειδικότερα τα δύο επόμενα, αλλά είναι σημαντικό να συνεχίσουμε σε αυτόν το ρυθμό, χωρίς να επαναπαυτούμε στο σημερινό παιχνίδι που τελείωσε. Δεν θεωρώ ότι ο Άρης ήταν κακός σήμερα, αλλά εμείς παίξαμε πολύ καλά σήμερα".

Μανωλάς: "Θα μπορούσαμε άλλα δύο γκολ"


Ο Κώστας Μανωλάς στάθηκε στην έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και στην πολύ καλή απόδοση όσων παικτών της ΑΕΚ αγωνίστηκαν.

Επίσης, τόνισε πως η νίκη αυτή κρατάει την Ένωση στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ενώ δήλωσε βέβαιος πως η ομάδα του θα νικήσει στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.

" Σίγουρα οφείλεται στην αλλαγή του προπονητή, αλλά και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές μετά τις νίκες των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Αν δεν κερδίζαμε θα απομακρυνόμασταν από τον στόχο του πρωταθλήματος και πήραμε μία σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα όλοι οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ με αλλαγή διάθεσης.

Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει άλλα δύο γκολ. Ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Είμαστε στην 3η θέση αλλά έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, στο Βέλγιο και με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια και θα μείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό
".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ