ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

"Σκληρή" κριτική από τον Παντέλη

"Σκληρή" κριτική από τον Παντέλη
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας, για την βαριά ήττα με 4-0 από τον Λεβαδειακό

Με "άγριες" διαθέσεις περίμενε τους παίκτες του ο Νίκος Παντέλης, στην προπόνηση της Δευτέρας μετά την βαριά ήττα της Κυριακής με 4-0 από τον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε παρατηρήσεις, κυρίως λόγω της μέτριας εμφάνισης της ομάδας, αλλά και των πολλών λαθών που έγιναν στον συγκεκριμένο παιχνίδι.

" Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω γιατί η ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δείχνει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Άλλο δείχνει μέσα στην Καισαριανή και εντελώς διαφορετικό στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν πρόκειται στο πρωτάθλημα να παίζουμε μόνον εντός έδρας και ασφαλώς αυτή η νοοτροπία είναι εντελώς λανθασμένη.

Προσωπικά περιμένω από εσάς να δείξετε το καλό σας αγωνιστικό πρόσωπο και μακριά από την Καισαριανή, να μην επαναληφθούν εμφανίσεις σαν αυτή στην Λιβαδειά και κυρίως να αγωνίζεστε με ψυχή και στα εκτός έδρας παιχνίδια
", είπε αρχικά ο Παντέλης στους παίκτες του και πρόσθεσε:

" Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπήκαμε πολύ χαλαρά και καθόλου συγκεντρωμένοι, κάναμε παιδαριώδη λάθη και βρεθήκαμε, πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, να έχουμε δεχθεί δύο γκολ.

Δεν μπορώ να εξηγήσω πως η ομάδα δέχθηκε γκολ από πλάγιο άουτ, ενώ δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, μας περιμένουν δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια και θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο
".

Στα αγωνιστικά, στην Λιβαδειά προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Παριανός ένοιωσε και πάλι ενόχληση στον αστράγαλο και δεν ακολούθησε την ομάδα, ενώ ο Φραντζεσκί έφυγε για επείγουσα οικογενειακή του υπόθεση στην Γαλλία και αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη στην Αθήνα.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ