ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Σκληρή απάντηση σε Κούγια

Σκληρή απάντηση σε Κούγια
σημα

Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητα από την ΠΑΕ Ηλιούπολη, όσα καταμαρτύρησε την Πέμπτη ο Αλέξης Κούγιας κατά του μεγαλομετόχου Γιώργου Τσακογιάννη

O μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής κατηγόρησε την διοίκηση της Ηλιούπολης ότι συμμετέχει σε στημένα παιχνίδια. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής ο αθηναϊκός σύλλογος, δίνει τις δικές του απαντήσεις στον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής.
Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

" Ηθικέ" και "τίμιε", γιατί αποποιείσαι τις ευθύνες σου φορτώνοντάς τα σε άλλους; Αν και φέτος δεν καταφέρεις να ανεβάσεις μια ομάδα αυτού του μεγέθους τότε είσαι αποτυχημένος. Σήκω και φύγε.

Όσον αφορά τις συναντήσεις στην Πάτρα είναι οι γνωστές παραισθήσεις σου, όπως πέρυσι στο καράβι. Σου ξαναείπαμε να κόψεις τα ληγμένα.

Μιας και αναφέρεσαι στα στημένα και στην "ηθική", πόσο "ηθικά" νίκησες 4-1 πριν λίγες ημέρες; Ακόμα και εκεί δεν κράτησες το λόγο σου. Τους έβαλες 4 και αδιαθετήσανε. Ρε λαμόγιο, δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά στον κόσμο, "τίμιε και ηθικέ"; Πες τους ότι απειλούσες να μην πληρώσεις τις επιταγές για τη μεταγραφή.

Την ομάδα πώς την αγόρασες κύριε "τίμιε και ηθικέ"; Αν τολμάς πες την αλήθεια. Είσαι ένας απατεώνας με κοστούμι σαν τους πολλούς που υπάρχουν στα υψηλά κλιμάκια κοροϊδεύοντας τον κόσμο.. Όμως ο κόσμος σε κατάλαβε και εκεί. Εμείς εδώ σε ξέρουμε χρόνια.

Με τις ηλίθιες ανακοινώσεις, μηνύσεις και εξώδικα ρίχνεις λάσπη παντού, δημιουργείς έχθρες και αδικείς ανθρώπους. Εξαιτίας σου η ομάδα έχει κάνει εχθρούς χωρίς να φταίει. Γιατί τη βάζεις μπροστά στις ηλίθιες αντιπαλότητες που κατά καιρούς κάνεις; Δεν της αξίζει να την κάνεις αντιπαθή, άσε τον εαυτό σου να είναι.

Αυτοί που αποκαλείς "πρεζάκια" και "ναρκομανείς" είναι αυτοί που κάθε Κυριακή ματώνουν οικονομικά για την ομάδα για να βγαίνεις εσύ να λες ότι διαθέτεις εκατομμύρια από την τσέπη σου. Το κόστος να ανέβει μια ομάδα στη Β’ Εθνική είναι 700.000,00€-800.000,00€. Τα έσοδα σε μια ομάδα σαν τη δική σου, συνυπολογίζοντας τα εισιτήρια και τις χορηγίες, είναι πάνω από 800.000,00€. Πώς εσύ έχεις ξοδέψει τόσα εκατομμύρια;; Δεν ξέρουμε.. Είσαι κουβαρντάς; Άσχετος; Ή έχει να κάνει με την "ηθική" και την "τιμιότητά σου"; Ξέρεις την παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης";

Τελειώνοντας, λυπήσου τον κόσμο που ελπίζει να δει κάτι καλό. Αν δεν τα καταφέρεις με τόσο κόσμο, τέτοια δυναμική και αυτά τα ΕΣΟΔΑ, φύγε ή αλλιώς πες τους τι πραγματικά κάνεις εκεί. Έχουμε μια απορία: Με τις γελοιότητες και τα τόσα ψέματα που λες, όταν κοιτιέσαι στον καθρέφτη, δεν σιχαίνεσαι τον εαυτό σου;

Υ.Γ. Παιδιά από την Πάτρα… πολλά μπράβο σας.. Υπομονή.. Έρχονται καλύτερες μέρες.

Εκ της ΠΑΕ Ηλιούπολη"

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 03/05 στις 19.00 την αναμέτρηση Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας.
























TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ