ΞΑΝΘΗ

Σκληρή ανακοίνωση για τη παραπομπή Σταυρίδη

Σκληρή ανακοίνωση για τη παραπομπή Σταυρίδη
σημα

Σκληρή ανακοίνωση μετά την μη παραπομπή του διαιτητή του αγώνα με τον Πανθρακικό, Σταυρίδη,εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη

Η ακριτική ομάδα μάλιστα απευθύνεται προσωπικά στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση και τονίζει ότι αν θεωρεί πως οι κ. Σταυρίδης και Καταρτζής(παρατηρητής) πρέπει να συνεχίσουν το έργο τους, τότε ούτε ο Φρισκ ούτε ο Μισκ μας σώζουν. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Α. «ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ»

Το προκλητικό για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, όπως είδαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ, και όπως έδειξαν και σχολίασαν εκτενέστατα στα κανάλια :

1. Το πέναλτι στον ΠΑΠΠΑ στο πρώτο ημίχρονο ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ! !

2. Στη «φάση» των δύο ΠΕΝΑΛΤΙ στο δεύτερο ημίχρονο, «Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, «ΚΑΤΑΜΠΡΟΣΤΑ» ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ, (δεν είχε ομίχλη ) και ΜΕ εικόνα Γ Ι Γ Α Ν Τ Ο - Ο Θ Ο Ν Η Σ». Ανακύπτουν ερωτηματικά, που είναι υποχρεωμένος πρώτα σαν άνθρωπος να απαντήσει ο Κος ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ανεξάρτητα αν δεν ξανασφυρίξει.

Β. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , έρχεται ο παρατηρητής διαιτησίας Κος ΚΑΤΑΡΤΖΗΣ και βαθμολογεί τον διαιτητή με 7.40 γνωρίζοντας ο παρατηρητής, ότι ο διαιτητής έχει προηγούμενη τιμωρία ………….. Κύριε ΚΑΤΑΡΤΖΗ :

1ον) Γιατί αλλοιώνετε την εικόνα που είδε χιλιάδες κόσμος και προφυλάσσετε τον διαιτητή ; ;

2ον ) Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για να μην ξανασφυρίξει ; Να του βάλουν τάνκς μέσα στην περιοχή, να γκρεμίσουν ότι βρίσκουν και να πει παίζετε ;;

3ον) Γιατί θέλετε να συντηρείτε και επιβραβεύετε τέτοια φαινόμενα στο ποδόσφαιρο; ; Είναι ντροπή σας.

Ο Κος ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ πριν ένα μήνα, με θυμό, είπε : «όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του ». Κύριε ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, Κύριοι της ΚΕΔ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΟΛΑ ΑΥΤΑ θεωρείτε ότι ο Κος ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ και ο Κος ΚΑΤΑΡΤΖΗΣ πρέπει να συνεχίσουν το έργο τους ;

ΑΝ ΝΑΙ, ΟΥΤΕ Ο ΦΡΙΣΚ , ΟΥΤΕ Ο ΜΙΣΚ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ".

Υ.Γ. : Αν ξανασφυρίξει μετά από όλα αυτά ο Κος Σταυρίδης, θα σημαίνει για όλους εμάς, ότι κάποιοι θέλουν να συντηρούν για δικούς τους λόγους τέτοια φαινόμενα στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν θα έχουμε καμία άλλη επιλογή από το να σκεφτούμε αυτό".




















TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ