CHAMPIONS LEAGUE

Σκληραίνει η UEFA

Σκληραίνει η UEFA
Μενεγκάτσο Μπορντό

Δεν χαρίστηκε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον Φερνάντο Μενεγκάτσο

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπορντό είχε χτυπήσει με κεφαλιά τον Γιον Αρνε Ρίισε στο 67ο λεπτό του αγώνα με τη Λίβερπουλ (31/10), για την 4η ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και αποβλήθηκε.

Ο Μενεγκάτσο έχει το δικαίωμα να καταθέσει έφεση εντός 72 ωρών. Με βάση την πρωτόδικη ποινή, πάντως, χάνει τα ματς με τη Γαλατασαράι και την Αϊντχόβεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τα δύο του Γ΄ γύρου του κυπέλλου UEFA αν η Μπορντό κερδίσει τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Διαφορετικά, η ποινή του μεταφέρεται στην επόμενη περίοδο. Επίσης, το τμήμα πειθαρχικού ελέγχου της UEFA τιμώρησε με πρόστιμο 25.000 ευρώ τη Γαλατασαράι για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της στο "Κεμάλ Ατατούρκ" στον αγώνα με την Αϊντχόβεν.

Ακριβώς τα μισά (12.500 ευρώ) καλείται να πληρώσει η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσποδία, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 11 Οκτωβρίου στη Μπρατισλάβα, πριν τον αγώνα των "πάντσερ" με τη Σλοβακία για τους προκριματικούς του EURO 2008.

Πρόστιμα επιβλήθηκαν και για τα όσοα συνέβησαν την ίδια ημερομηνία στο Ζάγκρεμπ, στον αγώνα Κροατία-Αγγλία. Για τους Κροάτες η "καμπάνα" φτάνει τα 31.000 ευρώ και για την FA μόλις 6.200 ευρώ.







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ