ΑΡΗΣ

Σκέψη προσφυγής από Καστίγιο

Σκέψη προσφυγής από Καστίγιο
INTIME SPORTS

Μετά τους Φράνσις Ντίκο και Ρικάρντο Φατί και ο Νέρι Καστίγιο δείχνει να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης.

Ο Νέρι Καστίγιο δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε περίπτωση που κάνει πράξη την σκέψη του και καταθέσει προσφυγή.

Το γιατί; Πολύ απλά γιατί οι απολαβές του ανέρχονταν στις 550.000 ευρώ μόνο για την φετινή αγωνιστική περίοδο και όπως διέρρευσε έχει λαμβάνειν και από την περσινή του παρουσία στο δεύτερο μισό της.

Ο Καστίγιο με την στάση του στην σημερινή επικοινωνία της ΠΑΕ Άρης μαζί του για το θέμα των χρημάτων που του οφείλει έδειξε πως έχει φθάσει στα όριά του. Κάτι που μεταφράζεται ουσιαστικά με κατάθεση προσφυγής μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα η πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης ζήτησε στην σημερινή επικοινωνία που είχε ζήτησε από τον Καστίγιο να κάνει υπομονή μέχρι μεθαύριο Παρασκευή ώστε να τακτοποιηθεί μέρος από τις οφειλές του.

Η απάντηση ωστόσο που φέρεται να έδωσε ήταν ότι ήδη έχει κάνει υπομονή τους τελευταίους μήνες και ότι μετά τα αλλεπάλληλα ραντεβού που υπήρξανε και τις υποσχέσεις που έλαβε βρίσκεται πλέον στα όρια του.

Δεδομένου ότι ο Καστίγιο έδειξε με την στάση του στην τοποθέτηση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης να είναι επιφυλακτικός ουσιαστικά της έριξε το μπαλάκι πως αν δεν είναι συνεπής μέχρι μεθαύριο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η κατάθεση της προσφυγής του.

Σε αντίθεση με τον διεθνή Μεξικανό επιθετικό του Άρη ο Φράνσις Ντίκο δείχνει αποφασισμένος αύριο Πέμπτη (03/05) κιόλας να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής αν δεν εισπράξει κατάθεση μέρους των δεδουλευμένων του.

Μία εξέλιξη που έκανε γνωστή ο μάνατζερ του Ντίκο, Λευτέρης Σιδηρόπουλος, σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis όπου υποστήριξε: «Αύριο θα γνωρίζω για το ποια θα είναι η επόμενη κίνησή μας. Θα συναντηθώ και με το δικηγόρο και με τον παίκτη και πολύ πιθανόν ο Ντίκο να κάνει προσφυγή, αύριο κιόλας, αν η ΠΑΕ Άρης δεν τηρήσει την υπόσχεσή της».

Μεταξύ άλλων δεν έκρυψε αναφερόμενος στις φετινές απολαβές του Ντίκο από την ΠΑΕ Άρης πως: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής υπογράφει συμβόλαιο και από το καλοκαίρι την πρώτη πληρωμή την παίρνει την προηγούμενη εβδομάδα και φτάνει τις 18.000 ευρώ, τι να κάνει;

Από τον Ιανουάριο είναι να πάρουμε 50.000 ευρώ και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Καταλαβαίνω ότι το οικονομικό πρόβλημα είναι γενικότερο και δεν αφορά μόνο τον Άρη αλλά και άλλες ομάδες, όμως γνωρίζετε ότι οι παίκτες έχουν οικογένειες και έχουν υποχρεώσεις».

Για να επανέλθει στο θέμα της κατάθεσης της προσφυγής του Ντίκο για αύριο κάνοντας ξεκάθαρο πως: «Δεν ήρθε κανείς από τον Άρη σε επικοινωνία μαζί μου. Για το αν θα καταθέσουμε προσφυγή θα αποφασιστεί αύριο από τον παίκτη».

Ενώ τέλος αναφερόμενος στην επόμενη αγωνιστική περίοδο και το πώς βλέπει ο Ντίκο τον εαυτό του στον Άρη είπε: «Ο Ντίκο θέλει να παραμείνει στον Άρη, αρκεί να πληρώνεται. Δεν ζητάμε να πληρώνεται κάθε 28 του μήνα όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως θα πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους».

Όσον αφορά τέλος την περίπτωση του Ρικάρντο Φατί σήμερα ήταν να λάβει μέρος των χρημάτων που έχει λαμβάνειν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του διακανονισμού που είχε υπάρχει στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και των ποδοσφαιριστών της.

Μέχρι το μεσημέρι πάντως και όπως προέκυπτε από το περιβάλλον του διεθνή Σενεγαλέζου μέσου δεν είχε υπάρξει κάποια ενημέρωση με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα γίνει αύριο Πέμπτη (03/05).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ